Forma i typ
Książki
(2)
Publikacje fachowe
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(1)
Czytelnia
(1)
Autor
Gulińska Edyta
(1)
Kopeć Krystyna
(1)
Kołłajtis-Dołowy Anna
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(1)
1990 - 1999
(1)
Kraj wydania
Polska
(2)
Odbiorca
Nauczyciele
(1)
Temat
Odżywianie
(2)
Żywność
(2)
Technika
(1)
Gatunek
Poradnik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Edukacja i pedagogika
(1)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. 145-[146].
Książka pomocnicza dla nauczycieli przedmiotu technika, realizujących zagadnienia żywności i żywienia w szkole podstawowej.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 263312, 263311 (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. przy rozdz.
Streszczenie: W poradniku określono: cele edukacji żywieniowej, materiał nauczania, wskazówki do realizacji programu, warunki efektów pracy nauczycielskiej, umiejętności, które uczeń powinien nabyć, sprawdzanie wiedzy uczniów i jej ocenę. Zasadniczą część poradnika zajmuje zbiór konspektów do poszczególnych tematów lekcji.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 280015 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej