Form of Work
Książki
(104)
Artykuły
(14)
Publikacje naukowe
(9)
Publikacje fachowe
(3)
Publikacje informacyjne
(3)
Dramat (rodzaj)
(1)
Literatura faktu, eseje, publicystyka
(1)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Status
only on-site
(69)
available
(53)
Branch
Wypożyczalnia
(53)
Czytelnia
(69)
Author
Bzdawka Urszula
(4)
Baranowski Henryk (1920-2011)
(3)
Hahn Wiktor (1871-1959)
(3)
Stokowa Maria (1900-1992)
(3)
Stradecki Janusz (1920-1988)
(3)
Wyspiański Stanisław (1869-1907). Dzieła zebrane
(3)
Biernacka Lucyna
(2)
Bronikowska Maria
(2)
Brudnicki Jan Zdzisław (1936- )
(2)
Huppenthal Janina
(2)
Madej Marta
(2)
Sydow Bronisław Edward (1886-1952)
(2)
Trojan Elżbieta
(2)
Andrysiak Ewa (1955- )
(1)
Andrzejewska Anna
(1)
Andrzejuk Artur (1965- )
(1)
Araszkiewicz Feliks (1895-1966)
(1)
Ałaszewska Barbara (1930-2003)
(1)
Banaś Bernardyna
(1)
Berbelicki Władysław (1912-2008)
(1)
Bergander Hanna
(1)
Bernacka Ryszarda Ewa
(1)
Bieńkowska Jadwiga
(1)
Bokszczanin Maria (1926- )
(1)
Borowska Zofia
(1)
Borowski Stanisław (1903-1945)
(1)
Buchwald-Pelcowa Paulina (1934-2021)
(1)
Buczyńska-Łaba Justyna
(1)
Budzyk Kazimierz (1911-1964)
(1)
Chomicz Paulin (1873- )
(1)
Czachowska Jadwiga (1922-2013)
(1)
Czeżowski Tadeusz (1889-1981)
(1)
Daniszewski Brunon
(1)
Daszkowski Zbigniew (1920-1994)
(1)
Dobrzański Zdzisław
(1)
Dorosz Beata
(1)
Durlik Elżbieta
(1)
Dykcik Władysław (1942-2013)
(1)
Dąbrowski Kazimierz (bibliografia)
(1)
Feicht Hieronim (1894-1967)
(1)
Fiut Aleksander (1945- )
(1)
Gawron Małgorzata (pracownik sekretariatu)
(1)
Gogacz Mieczysław (1926- )
(1)
Gołda Agnieszka
(1)
Grochulska Barbara (1924-2017)
(1)
Grzegorczyk Piotr (1894-1968)
(1)
Góralska Renata (1969- )
(1)
Głowacka Apolonia
(1)
Hamšik Dušan (1930-1985)
(1)
Hillig Götz (1938- )
(1)
Hleb-Koszańska Helena (1903-1983)
(1)
Hryniewicka Anna
(1)
Jakubowska Jadwiga
(1)
Jakubowski Jan Zygmunt (1909-1975)
(1)
Jancz-Kostuch Barbara
(1)
Jaroszewska Ewa
(1)
Jęśko Jolanta (1945- )
(1)
Kalka Krzysztof (filozof)
(1)
Kallenbach Józef Henryk (1861-1929)
(1)
Konieczyńska Janina
(1)
Korolko Mirosław (1935-2006)
(1)
Korzeniewska Ewa (1910-1983)
(1)
Kostewicz Ksenia
(1)
Kotwiczówna Maria (1897-1978)
(1)
Kowalski Andrzej (bibliografia)
(1)
Kozłowski Roman (1929-2007)
(1)
Kołodziej Elżbieta
(1)
Krakowiak Barbara
(1)
Krzyżanowska Zofia
(1)
Krzyżanowski Julian (1892-1976)
(1)
Kusák Alexej (1929- )
(1)
Kądziela Jerzy (1927-1984)
(1)
Lampe Wiktor (1875-1962)
(1)
Leśnodorski Bogusław (1914-1985)
(1)
Lichodziejewska Feliksa (1928-1997)
(1)
Lissa Zofia (1908-1980)
(1)
Maciejewski Jarosław (1924-1987)
(1)
Macużanka Zenona
(1)
Makowiecka Zofia (1917-1975)
(1)
Markiewicz Henryk (1922-2013)
(1)
Markowski Mieczysław (1929-2011)
(1)
Marszałek Katarzyna (1980- )
(1)
Matuszewska Wioleta (1960- )
(1)
Matysiak-Błaszczyk Agata
(1)
Małecki Jan Marian (1926- )
(1)
Melkowski Stefan (1931-2015)
(1)
Michalak Halina
(1)
Michałowski Kornel (1923-1998)
(1)
Milewski Tadeusz (1906-1966)
(1)
Modrzewski Jerzy (1946- )
(1)
Mróz Justyna
(1)
Niedbał Hanna (1948- )
(1)
Nieznanowski Stefan (1933-2018)
(1)
Nitsch Kazimierz (1874-1958)
(1)
Nowak Jerzy (1940- )
(1)
Nowak Katarzyna
(1)
Nowak Marianna (1938- )
(1)
Nowak Zenon Hubert (1934-1999)
(1)
Nowak-Dłużewski Juliusz (1893-1972)
(1)
Nowicki Andrzej (1919-2011)
(1)
Year
2020 - 2022
(5)
2010 - 2019
(9)
2000 - 2009
(1)
1990 - 1999
(16)
1980 - 1989
(29)
1970 - 1979
(16)
1960 - 1969
(20)
1950 - 1959
(18)
1940 - 1949
(2)
1930 - 1939
(1)
1920 - 1929
(1)
1910 - 1919
(1)
Time Period of Creation
2001-
(13)
1901-2000
(8)
1945-1989
(6)
1989-2000
(2)
1801-1900
(1)
Country
Poland
(118)
Ukraine
(1)
Language
Polish
(15)
Audience Group
9-13 lat
(1)
Młodzież
(1)
Demographic Group
Literatura polska
(2)
Subject
Literatura polska
(35)
Pedagogika
(8)
Pisarze polscy
(8)
Chopin, Fryderyk
(4)
Filozofia
(4)
Językoznawstwo
(4)
Kopernik, Mikołaj
(4)
Muzyka polska
(4)
Poezja
(4)
Astronomowie
(3)
Dramat (gatunek literacki)
(3)
Historycy
(3)
Słowacki, Juliusz
(3)
Wyspiański, Stanisław
(3)
Bibliografia osobowa
(2)
Bibliotekarstwo
(2)
Budzyk, Kazimierz
(2)
Herling-Grudziński, Gustaw
(2)
Historia
(2)
Historiografia polska
(2)
Iwaszkiewicz, Jarosław
(2)
Jan Paweł
(2)
Język polski
(2)
Języki słowiańskie
(2)
Konopnicka, Maria
(2)
Korczak, Janusz
(2)
Kotarbiński, Tadeusz
(2)
Książka
(2)
Literaturoznawcy
(2)
Makarenko, Anton Semënovič
(2)
Mickiewicz, Adam
(2)
Nałkowska, Zofia
(2)
Norwid, Cyprian Kamil
(2)
Pedagogika społeczna
(2)
Prus, Bolesław
(2)
Teatr polski
(2)
Teoria literatury
(2)
Tuwim, Julian
(2)
Antropologia filozoficzna
(1)
Arystoteles
(1)
Astronautyka
(1)
Astronomia
(1)
Baluch, Alicja
(1)
Berwiński, Ryszard Wincenty
(1)
Bibliografowie
(1)
Bibliologia
(1)
Biblioteka Jagiellońska
(1)
Bieniarzówna, Janina
(1)
Biskup, Marian
(1)
Bitwa pod Wiedniem (1683)
(1)
Broniewski, Władysław
(1)
Brückner, Aleksander
(1)
Chałubińska, Aniela
(1)
Chemia
(1)
Chemicy
(1)
Czabała, Jan Czesław
(1)
Czerska-Jurkowska, Mirosława
(1)
Dedecius, Karl
(1)
Dobrzański, Henryk
(1)
Dramat angielski
(1)
Dramaturdzy polscy
(1)
Drukarstwo
(1)
Duchowieństwo katolickie
(1)
Dziecko ulicy
(1)
Dziennikarze
(1)
Dąbrowska, Maria
(1)
Falski, Marian
(1)
Feicht, Hieronim
(1)
Fiedler, Arkady
(1)
Filologia polska
(1)
Gałczyński, Konstanty Ildefons
(1)
Geografia
(1)
Gogacz, Mieczysław
(1)
Gombrowicz, Witold
(1)
Gondek, Elżbieta
(1)
Grzegorz z Sanoka
(1)
Górnicki, Łukasz
(1)
Harcerze
(1)
Helsztyński, Stanisław
(1)
Historiografia
(1)
Hoene-Wroński, Józef Maria
(1)
Hłasko, Marek
(1)
Informacja
(1)
Inscenizacja
(1)
Insurekcja kościuszkowska (1794)
(1)
Iłłakowiczówna, Kazimiera
(1)
Jakubowski, Jan Zygmunt
(1)
Jan
(1)
Jasienica, Paweł
(1)
Kaczmarek, Leon
(1)
Kaczmarek, Stefan
(1)
Kamiński, Aleksander
(1)
Karbowiak, Antoni
(1)
Kawecka-Gryczowa, Alodia
(1)
Kieniewicz, Stefan
(1)
Kisch, Egon Erwin
(1)
Kleiner, Juliusz
(1)
Kochanowski, Jan
(1)
Kompozytorzy polscy
(1)
Konopnicka, Maria (1842-1910)
(1)
Subject: time
1901-2000
(51)
1801-1900
(21)
2001-
(10)
1989-2000
(9)
1945-1989
(8)
1501-1600
(5)
1601-1700
(4)
1801-
(3)
1401-1500
(2)
100-1 p.n.e.
(1)
1001-
(1)
1101-
(1)
1201-
(1)
1301-
(1)
1401-
(1)
1701-1800
(1)
1901-
(1)
1918-1939
(1)
901-
(1)
Subject: place
Polska
(9)
Kraków (woj. małopolskie)
(2)
Państwo krzyżackie
(1)
Pomorze
(1)
Prusy (kraina hist.)
(1)
Łużyce
(1)
Śląsk Cieszyński
(1)
Żarnowiec (woj. podkarpackie)
(1)
Genre/Form
Bibliografia osobowa
(117)
Literatura polska
(11)
Artykuł z pracy zbiorowej
(9)
Biografia
(6)
Artykuł problemowy
(4)
Artykuł z czasopisma bibliotekarskiego
(4)
Artykuł z czasopisma fachowego
(4)
Księga pamiątkowa
(3)
Bibliografia
(2)
Katalog zbiorów
(2)
Antologia
(1)
Artykuł z czasopisma naukowego
(1)
Artykuł z czasopisma pedagogicznego
(1)
Dramat (gatunek literacki)
(1)
Opracowanie
(1)
Poezja łacińska
(1)
Publicystyka austriacka
(1)
Publicystyka czeska
(1)
Publicystyka niemiecka
(1)
Raport z badań
(1)
Reprint
(1)
Rysunek polski
(1)
Domain
Literaturoznawstwo
(39)
Bibliotekarstwo, archiwistyka, muzealnictwo
(12)
Historia
(8)
Edukacja i pedagogika
(6)
Kultura i sztuka
(2)
Psychologia
(2)
Filozofia i etyka
(1)
Językoznawstwo
(1)
Religia i duchowość
(1)
Socjologia i społeczeństwo
(1)
119 results Filter
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 38583, 38551 (2 egz.)
Book
In basket
Od starożytności do współczesności / Lidia Winniczuk. - Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1981. - 277, [3] s., [1] k. tabl. ilustracje ; 25 cm.
Wykaz publikacji Lidii Winniczuk s. 263-[278].
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 191062, 191061 (2 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. B-III-123 250737 B (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. B-V-219 168002 B (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 122039 (1 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. B-III-3/1 36743 B (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. B-III-3/2 36743 B (1 egz.)
No cover
Book
In basket
(Materiały Informacyjno-Bibliograficzne / Wojewódzka i Miejska Biblioteka Publiczna im. T. Mikulskiego we Wrocławiu)
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. B-III-147 258632 B (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 195410 (1 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. B-III-87 195411 B (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 158822, 158821 (2 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. B-III-70 158823 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 100732, 100731 (2 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. B-III-61 100733 B (1 egz.)
Book
In basket
(Biblioteka Filologii Polskiej. Seria B. Literaturoznawstwo)
Bibliogr. s. 558-559, bibliogr. prac J. Z. Jakubowskiego s. 560-572. Indeks.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 247625 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. B-III-98 217017 B (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. B-III-162 264822 B (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 180973 (1 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. B-VI-4/17/1 180974 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 256929 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. B-III-125 248960 B (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Bibliogr. prac. Tadeusza Lehra-Spławińskiego s. 7-18.
Tekst w różnych jęz.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 53278 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Bibliogr. s. 68-70. Indeksy.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. B-III-173 265501 B (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Wyd. w osiemdziesiątą rocznicę urodzin aut.
Bibliogr. s. IX-XXXIX.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 18743 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again