Form of Work
Książki
(9)
Publikacje dydaktyczne
(8)
Poradniki i przewodniki
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Status
only on-site
(5)
available
(4)
Branch
Wypożyczalnia
(4)
Czytelnia
(5)
Author
Szajna Renata
(5)
Ławniczak Danuta
(5)
Ziaja Alina
(3)
Dominik Piotr
(1)
Jargoń Ryszard
(1)
Wcisło Stanisław
(1)
Year
2010 - 2019
(4)
2000 - 2009
(2)
1970 - 1979
(1)
1960 - 1969
(2)
Time Period of Creation
2001-
(6)
1901-2000
(2)
1945-1989
(2)
Country
Poland
(9)
Language
Polish
(5)
Audience Group
Technikum
(7)
Szkoły policealne
(3)
Szkoły zawodowe
(3)
Klasa 1.
(1)
Klasa 2.
(1)
Klasa 3.
(1)
Nauczyciele przedmiotów zawodowych
(1)
Subject
Kelnerstwo
(9)
Organizatorzy usług gastronomicznych
(2)
Gastronomia
(1)
Genre/Form
Podręcznik
(5)
Ćwiczenia i zadania
(2)
Poradnik
(1)
Program nauczania
(1)
Sprawdziany i testy
(1)
Domain
Edukacja i pedagogika
(8)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(8)
9 results Filter
No cover
Book
In basket
Date of publication: 2015
Kelner : wykonywanie usług kelnerskich : kwalifikacja T.9 / Piotr Dominik. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, copyright 2015. - 152 strony : ilustracje kolorowe ; 25 cm.
(Egzamin Zawodowy. Repetytorium + Testy)
ISBN: 978-83-02-15033-3
Bibliografia na stronach s. 151-152.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 311924 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Date of publication: 2015
ISBN: 978-83-02-15042-5 (WSiP)
Na okładce : Nowa podstawa programowa.
Bibliografia na stronie 307.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 311925 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Date of publication: 2014
ISBN: 978-83-02-14715-9 (cz. 1, WSiP) ; 978-83-02-14717-3 (całość)
U góry okładki : Nowa podstawa programowa.
Bibliografia na stronie 302.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. 013386 Pd (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Date of publication: 2014
ISBN: 978-83-02-14735-7 (cz. 2, WSiP) ; 978-83-02-14717-3 (całość)
U góry okładki: Nowa podstawa programowa.
Bibliografia na stronie 279.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. 013387 Pd (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. 012433 Pd (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. 012432 Pd (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Date of publication: 1977
Organizacja i technika usług gastronomicznych / Ryszard Jargoń. - Wydanie 1. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1977. - 348, [1] strona : ilustracje ; 24 cm.
ISBN: 83-02-01631-4
Podręcznik dla technikum na podbudowie zsz, kl. II i III oraz policealnego studium zawodowego, semestr I-IV, specjalność organizacja i technika usług gastronomicznych.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 151810 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Date of publication: 1967
(Program Nauczania Zasadniczej Szkoły Zawodowej : tymczasowy)
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. 004306 Pd, 004298 Pd (2 egz.)
No cover
Book
In basket
Date of publication: 1966
Poradnik kelnera / Stanisław Wcisło. - Wyd. 3 popr. i rozsz. - Warszawa : Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, 1966. - 375, [1] s. : ilustracje ; 23 cm.
Wyd. 2 pod hasłem: Wcisło S., Pawłowski E.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 106579 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again