Forma i typ
Książki
(34)
Publikacje dydaktyczne
(9)
Artykuły
(5)
Publikacje naukowe
(3)
Poradniki i przewodniki
(2)
Publikacje fachowe
(2)
Literatura faktu, eseje, publicystyka
(1)
Proza
(1)
Dostępność
dostępne
(28)
tylko na miejscu
(8)
Placówka
Wypożyczalnia
(28)
Czytelnia
(8)
Autor
Kopta Antonina
(3)
Łuszczki Barbara
(3)
Dębski Henryk (1936-1992)
(2)
Mikołajczyk-Nieckarz Karolina
(2)
Pyszkowska Kazimiera
(2)
Terlikowska Maria (1920-1990)
(2)
Tomaszewska Anna
(2)
Włodarczyk Małgorzata
(2)
Zawistowska Zofia
(2)
Beck Eva
(1)
Bieńko Mariola
(1)
Boczek Natalia
(1)
Bree Loris Theovin
(1)
Bree Marlin (1933- )
(1)
Brillat-Savarin Jean Anthelme (1755-1826)
(1)
Czerny Zofia (?-1964)
(1)
Dębska Danuta
(1)
Gemra Anna (1965- )
(1)
Halbański Maciej Erwin (1912-1981)
(1)
Jacórzyński Bohdan
(1)
Kalkowski Jan (1921-1989)
(1)
Kmiołek Anna
(1)
Lemmer Manfred (1928- )
(1)
Lindheimerin Anna Margaretha Justina (1711-1783)
(1)
Melosik Zbyszko (1956- )
(1)
Michałowska Mira (1914-2007)
(1)
Mosingiewicz Joanna
(1)
Mottlova Marcela
(1)
Ners Anna
(1)
Podlipny Adrian
(1)
Połeć Roman
(1)
Przypkowska Stefania (1907-1983)
(1)
Przypkowski Tadeusz (1905-1977)
(1)
Samozwaniec Magdalena (1894-1972)
(1)
Siemaszko Ewa (1947- )
(1)
Starzyńska Feliksa
(1)
Szczepańska Anna (pedagog)
(1)
Tarnawska Romualda
(1)
Winklowa Barbara (1927- )
(1)
Witkowska Sabina (1909-1991)
(1)
Zawadzka Wincenta
(1)
Zawadzki Wacław (1899-1978)
(1)
Zegadłówna Zdzisława
(1)
Zienkiewicz Marzanna
(1)
Ćwierczakiewiczowa Lucyna (1829-1901)
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(9)
2000 - 2009
(1)
1990 - 1999
(1)
1980 - 1989
(17)
1970 - 1979
(10)
1960 - 1969
(2)
1950 - 1959
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(10)
1901-2000
(6)
1945-1989
(6)
1989-2000
(1)
Kraj wydania
Polska
(41)
Język
polski
(11)
Odbiorca
Szkoły zawodowe
(7)
6-8 lat
(3)
Dzieci
(3)
9-13 lat
(2)
Klasa 2.
(2)
Technikum
(2)
0-5 lat
(1)
Klasa 1.
(1)
Klasa 3.
(1)
Nauczyciele
(1)
Nauczyciele przedmiotów zawodowych
(1)
Szkoły średnie
(1)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(2)
Temat
Kucharstwo
(39)
Gastronomia
(3)
Żywność
(3)
Egzaminy zawodowe
(2)
Przetwory owocowo-warzywne
(2)
Zdrowe odżywianie
(2)
Adaptacja kulturowa
(1)
Blog
(1)
Celebryci
(1)
Coca-Cola Company
(1)
Drób
(1)
Dziczyzna
(1)
Globalizacja
(1)
Glokalizacja
(1)
Gospodarstwo domowe
(1)
Gry i zabawy
(1)
Grzyby jadalne
(1)
Jajka
(1)
Język polski
(1)
Kibice
(1)
Kreatywność
(1)
Kucharstwo dietetyczne
(1)
Kucharstwo jarskie
(1)
Kultura masowa
(1)
Kultura stołu
(1)
Literatura kanadyjska
(1)
Marketing międzynarodowy
(1)
Mięso
(1)
Montgomery, Lucy Maud (1874-1942)
(1)
Nazwy własne
(1)
Obyczaje i zwyczaje
(1)
Odżywianie
(1)
Pedagogika kultury
(1)
Pedagogika specjalna
(1)
Potrawy jarskie
(1)
Powieść
(1)
Programy nauczania dla szkół zawodowych
(1)
Roboty ręczne
(1)
Samodzielność
(1)
Savoir-vivre
(1)
Służba zagraniczna
(1)
Technologia żywności
(1)
Tematy i motywy
(1)
Towaroznawstwo
(1)
Turystyka kulinarna
(1)
Urządzenia gastronomiczne
(1)
Warzywa
(1)
Życie codzienne
(1)
Temat: czas
2001-
(3)
1601-1700
(2)
1901-2000
(2)
1701-1800
(1)
1801-1900
(1)
1901-1914
(1)
1914-1918
(1)
1918-1939
(1)
Gatunek
Artykuł z pracy zbiorowej
(5)
Podręcznik
(5)
Artykuł problemowy
(3)
Przepisy kulinarne
(3)
Ćwiczenia i zadania
(3)
Poradnik
(2)
Publikacje dla dzieci
(2)
Reprint
(2)
Sprawdziany i testy
(2)
Encyklopedia
(1)
Opowiadania i nowele
(1)
Program nauczania
(1)
Publicystyka
(1)
Szkice literackie francuskie
(1)
Dziedzina i ujęcie
Edukacja i pedagogika
(12)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(9)
Kulinaria
(8)
Hobby i czas wolny
(2)
Językoznawstwo
(1)
Kultura i sztuka
(1)
Literaturoznawstwo
(1)
Media i komunikacja społeczna
(1)
Socjologia i społeczeństwo
(1)
Styl życia, moda i uroda
(1)
41 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 106928 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej