Forma i typ
Książki
(3)
Publikacje fachowe
(1)
Dostępność
dostępne
(2)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(2)
Czytelnia
(1)
Autor
Gulińska Edyta
(1)
Hebda Krystyna
(1)
Kopeć Krystyna
(1)
Kołłajtis-Dołowy Anna
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(1)
1990 - 1999
(1)
1970 - 1979
(1)
Kraj wydania
Polska
(3)
Odbiorca
Nauczyciele
(1)
Temat
Odżywianie
(3)
Żywność
(2)
Technika
(1)
Gatunek
Poradnik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Edukacja i pedagogika
(1)
3 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Rok wydania: 2000
Bibliogr. przy rozdz.
Streszczenie: W poradniku określono: cele edukacji żywieniowej, materiał nauczania, wskazówki do realizacji programu, warunki efektów pracy nauczycielskiej, umiejętności, które uczeń powinien nabyć, sprawdzanie wiedzy uczniów i jej ocenę. Zasadniczą część poradnika zajmuje zbiór konspektów do poszczególnych tematów lekcji.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 280015 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Rok wydania: 1991
Bibliogr. s. 145-[146].
Książka pomocnicza dla nauczycieli przedmiotu technika, realizujących zagadnienia żywności i żywienia w szkole podstawowej.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 263312, 263311 (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Rok wydania: 1976
Zasady żywienia : poradnik metodyczny / Krystyna Hebda. - [Warszawa] : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1976. - 306, [2] s. : ilustracje ; 20 cm
(Biblioteka Metodyk Szkolnictwa Zawodowego)
Bibliogr. s. 303-[307]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 130252 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej