Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Czytelnia
(1)
Autor
Kłossowski Tadeusz
(1)
Rok wydania
1960 - 1969
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Odbiorca
Szkoły zawodowe
(1)
Temat
Przemysł mięsny
(1)
Towaroznawstwo
(1)
Gatunek
Podręcznik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Edukacja i pedagogika
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Surowce podstawowe w przemyśle mięsnym / Tadeusz Kłossowski. - Wyd. 3 popr. i uzup. - Warszawa : Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, 1964. - 351, [1] s. : ilustracje ; 21 cm.
Dla kl. 2 techników przemysłu spożywczego, specjalność technologia przetwórstwa mięsnego. Również dla pracowników przemysłu mięsnego.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 003432 Pd (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej