Forma i typ
Artykuły
(5)
Książki
(5)
Publikacje dydaktyczne
(5)
Publikacje naukowe
(3)
Poradniki i przewodniki
(2)
E-booki
(1)
IBUK Libra
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Dostępność
dostępne
(3)
wypożyczone
(2)
Placówka
Wypożyczalnia
(5)
Autor
Kurek Joanna
(2)
Ostrowska Lucyna
(2)
Borkowska Urszula
(1)
Gawęcki Jan (1944- )
(1)
Kessick Rosemary
(1)
Kuchta Sylwia
(1)
Lange Ewa
(1)
Lasek Mikołaj
(1)
Stolińska Hanna
(1)
Traczyk Dorota
(1)
Włodarek Dariusz
(1)
zbiorowa Praca
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(9)
2010 - 2019
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(10)
Kraj wydania
Polska
(11)
Język
polski
(11)
Odbiorca
Szkoły wyższe
(3)
Dietetycy i żywieniowcy
(2)
Lekarze
(2)
Nauczyciele chemii
(2)
Fizjoterapeuci
(1)
Nauczyciele wychowania fizycznego
(1)
Pielęgniarki i pielęgniarze
(1)
Temat
Składniki odżywcze
(10)
Odżywianie
(5)
Dietetyka
(4)
Leczenie dietą
(2)
Zaburzenia odżywiania
(2)
Zdrowe odżywianie
(2)
Autyzm
(1)
Barwniki
(1)
Białko spożywcze
(1)
Dzieci
(1)
Dziecko autystyczne
(1)
Edukacja prozdrowotna
(1)
Karmienie piersią
(1)
Kobieta ciężarna
(1)
Leczenie żywieniowe
(1)
Młodzież
(1)
Niedożywienie
(1)
Ogórek
(1)
Ogórek kiszony
(1)
Osoby z autyzmem
(1)
Owoce
(1)
Profilaktyka zdrowotna
(1)
Uczniowie ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi
(1)
Układ pokarmowy
(1)
Weganizm
(1)
Wegetarianizm
(1)
Właściwości chemiczne
(1)
Właściwości prozdrowotne
(1)
Zastosowanie i wykorzystanie
(1)
Związki chemiczne
(1)
Żywienie sportowców
(1)
Żywność
(1)
Temat: czas
2001-
(5)
Gatunek
Artykuł z czasopisma pedagogicznego
(3)
Podręcznik
(3)
Artykuł problemowy
(2)
Artykuł z czasopisma chemicznego
(2)
Artykuł z pracy zbiorowej
(2)
Poradnik
(2)
Ćwiczenia i zadania
(2)
Praca zbiorowa
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Medycyna i zdrowie
(7)
Edukacja i pedagogika
(3)
Chemia
(2)
Historia
(1)
Kultura fizyczna i sport
(1)
Nauka i badania
(1)
11 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
Żywienie człowieka. 1, Podstawy nauki o żywieniu / redaktor naukowy Jan Gawęcki. - Wydanie IV. - Warszawa : PWN, 2022. - XX, [2], 714, [1] strona : ilustracje, wykresy ; 24 cm.
ISBN: 978-83-01-22116-4 (t. 1)
Bibliografie, netografie, wykazy aktów prawnych przy rozdziałach. Indeks.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 ŻYW (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 61 DIE (1 egz.)
Książka
W koszyku
Współczesna dietoterapia / redakcja naukowa dr hab. Ewa Lange, prof. SGGW, dr hab. lek. Dariusz Włodarek, prof. SGGW. - Wydanie II rozszerzone i uaktualnione - 2 dodruk. - Warszawa : PZWL, 2023. - XV, [1], 597, [1] strona : ilustracje ; 24 cm.
Bibliografie, netografie przy rozdziałach. Indeks.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 61 WSP (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 79 TRA (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 616.896 KES (1 egz.)
Artykuł
W koszyku
Znaczenie białka w diecie sportowca / Mikołaj Lasek. W: Wychowanie Fizyczne i Zdrowotne. 2020, nr 3-4, s. 46-47. - 2020.
Artykuł z czasopisma "Wychowanie Fizyczne i Zdrowotne".
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
E-book
W koszyku
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu PIN. Po odbiór kodu PIN zapraszamy do biblioteki.
Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej