Forma i typ
Książki
(16)
Publikacje dydaktyczne
(12)
Publikacje fachowe
(2)
Dostępność
dostępne
(11)
tylko na miejscu
(6)
wypożyczone
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(12)
Czytelnia
(6)
Autor
Kopeć Krystyna
(3)
Górniak Edward
(2)
Kopta Antonina
(2)
Procner Aleksandra
(2)
Łuszczki Barbara
(2)
Bijok Barbara
(1)
Bijok Franciszek
(1)
Flis Krystyna
(1)
Jabłecka Jadwiga
(1)
Jastrzębski Witold
(1)
Jeż Tomasz
(1)
Kaźmierczak Magdalena
(1)
Konarzewska Małgorzata
(1)
Kowalczyk Roman
(1)
Lenart Andrzej (1949- )
(1)
Straszewski Tadeusz
(1)
Zaworska Anna
(1)
Zieliński Tadeusz
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
2000 - 2009
(1)
1990 - 1999
(1)
1980 - 1989
(8)
1970 - 1979
(5)
Okres powstania dzieła
1901-2000
(1)
1945-1989
(1)
1989-2000
(1)
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(18)
Język
polski
(3)
Odbiorca
Szkoły zawodowe
(12)
Nauczyciele
(2)
Technikum
(2)
Klasa 2.
(1)
Klasa 3.
(1)
Temat
Żywność
(15)
Odżywianie
(3)
Technologia żywności
(3)
Cukiernictwo
(1)
Drób
(1)
Gastronomia
(1)
Kucharstwo
(1)
Maszyny i narzędzia techniczne
(1)
Mięso drobiowe
(1)
Technika
(1)
Towaroznawstwo
(1)
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja (Kraków)
(1)
Temat: czas
1901-2000
(1)
1945-1989
(1)
Temat: miejsce
Kraków (woj. małopolskie)
(1)
Gatunek
Podręcznik
(12)
Program nauczania
(2)
Dziedzina i ujęcie
Edukacja i pedagogika
(14)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(3)
Historia
(1)
18 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. 329 - [330].
Dla kl. I technikum gastronomicznego.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 181140/2 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 013391 Pd (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 224564 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. 293 - [295].
Dla kl. I technikum gastronomicznego.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 181140/1 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 136912 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 176606/1 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Materiały i Podręczniki Mariana Pietraszewskiego)
ISBN: 83-88933-42-6
Na okł. podtyt.: podręcznik dla liceów profilowanych : profil rolniczo-spożywczy.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 011307 Pd (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. 145-[146].
Książka pomocnicza dla nauczycieli przedmiotu technika, realizujących zagadnienia żywności i żywienia w szkole podstawowej.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 263312, 263311 (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 004565 Pd (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 006561 Pd (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 168682/1 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Aut. cz. 1: Górniak Edward, Zieliński Tadeusz.
Bibliogr. s. 205-[206].
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 168682/2 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 230567 (1 egz.)
Długość kolejki oczekujących: 1.
Brak okładki
Książka
W koszyku
Streszczenie: Książka przeznaczona dla nauczycieli wychowania technicznego w II klasie liceum ogólnokształcącego, wariant II.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 199771, 199770 (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 007166 Pd (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
ISBN: 978-83-02-14718-0 (cz. 1) ; 978-83-02-14727-2 (całość)
U góry okł.: Nowa podstawa programowa.
Bibliografia, netografia na stronie 247.
Do nauki w zawodach: cukiernik, technik technologii żywności.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 013389 Pd (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
ISBN: 83-02-03449-5 (cz. 2) ; 83-02-03340-5 (całość)
Bibliografia na stronie [312].
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 224564/2 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Aparatura i urządzenia techniczne w przemyśle drobiarskim / Tomasz Jeż, Tadeusz Straszewski. - Wydanie I. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1978. - 225, [2] strony, [3] karty tablic : ilustracje ; 21 cm.
Dla uczniów kl. III i IV techniku spożywczego.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 155924 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej