Form of Work
Ksi膮偶ki
(319)
Publikacje naukowe
(32)
Publikacje fachowe
(22)
Poradniki i przewodniki
(11)
Czasopisma
(8)
Publikacje informacyjne
(5)
Literatura faktu, eseje, publicystyka
(1)
Proza
(1)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Status
only on-site
(169)
available
(167)
unavailable
(3)
unknown
(1)
Branch
Wypo偶yczalnia
(167)
Czytelnia
(172)
Author
Eychler Barbara
(17)
Bie艅kowa Maria Barbara
(16)
Kawecka-Gryczowa Alodia (1903-1990)
(15)
K艂ossowski Andrzej (1938-1997)
(8)
Widacka Hanna
(8)
Sawoniak Henryk (1912-2003)
(7)
Straus Gra偶yna
(6)
Wolff Katarzyna
(6)
呕endara Alicja
(6)
Czarnecka Jadwiga (1914-2008)
(5)
Federowicz Gra偶yna (1959- )
(5)
Kostecki Janusz (1948- )
(5)
Lechowa Lidia
(5)
Pawlikowa Teresa
(5)
Pietrzykowska Jadwiga
(5)
Przybysz Marzena
(5)
S艂odkowska El偶bieta (1927-2007)
(5)
Dybowiczowa Leokadia
(4)
Kondek Stanis艂aw Adam (1949-2008)
(4)
Ko艂odziejska Jadwiga (1928-2016)
(4)
Lech Marian Julian
(4)
Ma艂achowska-Staszelis Maria (1919-1991)
(4)
Szczepa艅ska-Go艂膮bek Iwona (1928-1986)
(4)
Turowska Teresa
(4)
Bia艂kowska Barbara
(3)
Bilikiewicz-Blanc Danuta (1944- )
(3)
Brudnicki Jan Zdzis艂aw (1936- )
(3)
Buchwald-Pelcowa Paulina (1934-2021)
(3)
Dobrzy艅ska Bo偶ena (bibliografia)
(3)
Machnik Hanna
(3)
Maziarz Iwona (1946- )
(3)
Michalak Halina
(3)
Nowak Aleksandra
(3)
Rusek Adam (1953- )
(3)
Stankiewicz Krystyna
(3)
Stankiewicz Witold (1919- )
(3)
Wilgat Janina (1925- )
(3)
Zasacka Zofia
(3)
Ankudowicz Janusz (1934-1997)
(2)
Ba艅kowska-Bober Krystyna
(2)
Budy艅ska Barbara
(2)
B膮kowska Lidia
(2)
Cybulski Rados艂aw (1924-1999)
(2)
Czy偶ewicz Paulina
(2)
Dembowska Maria (1914-2008)
(2)
Franke Jerzy (1953- )
(2)
Grabowska Helena
(2)
Groniowski Krzysztof (1932- )
(2)
Huppenthal Janina
(2)
Hys Jolanta (1965- )
(2)
Karwowska-Bajdor Alicja
(2)
Koci臋cka Miros艂awa (1921-2006)
(2)
Konopka Agnieszka
(2)
Kra艣niewska Krystyna
(2)
Kwiatkowska Joanna (1974- )
(2)
Lach Maria
(2)
Lenartowicz Maria (1925- )
(2)
Maj Jerzy (1933- )
(2)
Markiewicz Ewa (1948- )
(2)
Muszy艅ska Krystyna (1923-1994)
(2)
Olszewska Irena
(2)
Ramlau-Klekowska Krystyna (1929-2008)
(2)
Siekierski Stanis艂aw (1929-2008)
(2)
Sterzycka El偶bieta
(2)
Stradecki Janusz (1920-1988)
(2)
St臋pniakowa Ewa
(2)
Trzci艅ska Janina
(2)
Urba艅ska Danuta
(2)
Wilska-Duszy艅ska Barbara
(2)
Adamczyk Anna
(1)
Akermann Janusz (1957- )
(1)
Alembert Jean le Rond de (1717-1783)
(1)
Antoszczuk Stanis艂aw
(1)
Antoszczuk Stanis艂aw (1900-1979)
(1)
Bara艅ska Ma艂gorzata (1951- )
(1)
Barteczko Ewa
(1)
Bartoszewicz-Fabia艅ska Bo偶ena
(1)
Bere藕nicki Kiejstut (1935- )
(1)
Bia艂ecka Beata Ewa (1966- )
(1)
Bielicka Lucyna Anna
(1)
Biernacka Maria Magdalena (1941- )
(1)
Bie艅kowski W艂adys艂aw (1906-1991)
(1)
Bobrowicz Anna (1951- )
(1)
Bogdany-Popielowa Wanda (1928-2005)
(1)
Brachfogel Agnieszka
(1)
Brzezi艅ska Leokadia
(1)
Burda El偶bieta
(1)
Chmielewska El偶bieta
(1)
Cie艣lakiewicz Jadwiga
(1)
Czarnocki Jerzy (bibliograf)
(1)
Czemarmazowicz El偶bieta
(1)
Czerniawski J贸zef (1954- )
(1)
Cze艣nik Henryk (1951- )
(1)
Danecka Aleksandra (1945- )
(1)
Danilewicz-Zieli艅ska Maria (1907-2003)
(1)
Dembski Janusz (1929-1997)
(1)
Dombek Ewa
(1)
Duraczy艅ski Eugeniusz (1931-2020)
(1)
D膮browski J贸zef
(1)
D膮browski Maciej
(1)
Year
2010 - 2019
(4)
2000 - 2009
(22)
1990 - 1999
(114)
1980 - 1989
(60)
1970 - 1979
(64)
1960 - 1969
(50)
1950 - 1959
(10)
1940 - 1949
(2)
1930 - 1939
(1)
Time Period of Creation
1901-2000
(65)
1945-1989
(36)
1989-2000
(31)
2001-
(10)
1918-1939
(1)
Country
Poland
(327)
Language
Polish
(16)
Audience Group
Bibliotekarze
(8)
M艂odzie偶
(1)
Demographic Group
Literatura polska
(3)
Subject
Bibliologia
(58)
Bibliotekarstwo
(42)
Czytelnictwo
(28)
Zbiory biblioteczne
(23)
Wydawnictwa ci膮g艂e
(17)
Biblioteka Narodowa
(16)
Bibliografia bibliografii
(14)
Biblioteki publiczne
(14)
Literatura polska
(14)
Edytorstwo
(10)
Bibliotekarze
(8)
Uniwersalna Klasyfikacja Dziesi臋tna
(8)
Biblioteki
(7)
Ksi臋garstwo
(6)
Polacy za granic膮
(6)
Polonica
(6)
Wsie
(6)
Czytelnictwo m艂odzie偶y
(5)
Opis bibliograficzny
(5)
Biblioteki dla dzieci i m艂odzie偶y
(4)
Bibliotekoznawstwo
(4)
J臋zyk hase艂 przedmiotowych Biblioteki Narodowej
(4)
Ksi膮偶ki
(4)
S艂u偶ba informacyjna biblioteczna
(4)
Wydawnictwa
(4)
Drukarstwo
(3)
J臋zyk polski
(3)
Katalog przedmiotowy
(3)
Kobieta
(3)
Ksi膮偶ka
(3)
Ochrona i konserwacja
(3)
Opracowanie rzeczowe
(3)
Tematy i motywy
(3)
Archiwistyka
(2)
Bibliofilstwo
(2)
Biblioteka Narodowa (Polska)
(2)
Biblioteki narodowe
(2)
Gromadzenie i uzupe艂nianie zbior贸w
(2)
Informacja naukowa
(2)
Katalog rzeczowy
(2)
Kawecka-Gryczowa, Alodia
(2)
Kopernik, Miko艂aj
(2)
Ko艣ciuszko, Tadeusz
(2)
Kwalifikacje zawodowe
(2)
MARC
(2)
Muzealnictwo
(2)
Muzyka polska
(2)
M艂odzie偶 wiejska
(2)
Na艂kowska, Zofia
(2)
Normalizacja
(2)
Norwid, Cyprian Kamil
(2)
Organizacja
(2)
Organizacja pracy
(2)
Powstanie warszawskie (1944)
(2)
Promocja czytelnictwa
(2)
Sigla
(2)
Uczniowie szk贸艂 艣rednich
(2)
Zastosowania gier komputerowych w nauczaniu
(2)
Zbiory specjalne
(2)
Absolwenci szk贸艂 wy偶szych
(1)
Absolwenci szk贸艂 zawodowych
(1)
Absolwenci szk贸艂 艣rednich
(1)
Astronautyka
(1)
Astronomia
(1)
Astronomowie
(1)
Bajki i ba艣nie
(1)
Bibliografia
(1)
Bibliografowie
(1)
Biblioteka Czartoryskich (Krak贸w)
(1)
Biblioteka Polska (Londyn)
(1)
Biblioteka Potockich (Wilan贸w)
(1)
Biblioteka Raczy艅skich (Pozna艅)
(1)
Biblioteka Uniwersytecka (Warszawa)
(1)
Biblioteki (budynki)
(1)
Biblioteki akademii nauk
(1)
Biblioteki polonijne
(1)
Biblioteki prywatne
(1)
Broniewski, W艂adys艂aw
(1)
Cenzura
(1)
Chopin, Fryderyk
(1)
Czasopisma
(1)
Czasopismo polskie
(1)
Czytelnictwo dzieci
(1)
Dietrichowie
(1)
Digitalizacja
(1)
Dmochowski, Franciszek Salezy
(1)
Dokumentacja techniczna
(1)
Dokumenty
(1)
Dokumenty audiowizualne
(1)
Dokumenty 偶ycia spo艂ecznego
(1)
Drukarze
(1)
Dziecko
(1)
D膮browska, Maria
(1)
Ekonomika
(1)
Emigracja
(1)
Estreicher, Karol
(1)
Format danych
(1)
Ga艂czy艅ski, Konstanty Ildefons
(1)
Girs, Anatol
(1)
Hleb-Kosza艅ska, Helena
(1)
Subject: work
Konstytucja Polski (1791)
(1)
Polonica Zagraniczne
(1)
Rocznik Biblioteki Narodowej (czasop.)
(1)
Subject: time
1901-2000
(94)
1801-1900
(22)
1945-1989
(16)
1989-2000
(10)
1918-1939
(4)
1939-1945
(4)
1701-
(3)
1701-1800
(3)
2001-
(3)
1901-
(2)
1401-
(1)
1501-
(1)
1501-1600
(1)
1601-
(1)
1901-1914
(1)
1914-1918
(1)
Subject: place
Polska
(27)
Warszawa
(9)
Zab贸r rosyjski
(3)
Rosja
(2)
Krak贸w (woj. ma艂opolskie)
(1)
Kr贸lestwo Polskie (1815-1915)
(1)
Laski (woj. mazowieckie, gm. Izabelin)
(1)
Londyn (Wielka Brytania)
(1)
Norwegia
(1)
Pomorze
(1)
Pozna艅 (woj. wielkopolskie)
(1)
Tatry
(1)
Warszawa (woj. mazowieckie)
(1)
Wielka Brytania
(1)
Wielkopolska
(1)
Wilno (Litwa ; okolice)
(1)
Zakopane (woj. ma艂opolskie)
(1)
艁贸d藕 (woj. 艂贸dzkie)
(1)
Genre/Form
Bibliografia
(67)
Opracowanie
(26)
Raport z bada艅
(19)
Bibliografia osobowa
(18)
Bibliografia bibliografii
(17)
Praca zbiorowa
(17)
Katalogi centralne
(14)
Bibliografia narodowa polska
(12)
Poradnik
(10)
Materia艂y konferencyjne
(9)
Katalog zbior贸w
(8)
Portrety
(7)
Grafika
(6)
Informator
(5)
Katalog wystawy
(5)
Bibliografia zawarto艣ci czasopism
(4)
Bibliografia narodowa
(3)
Czasopismo polskie
(3)
Dane statystyczne
(3)
Instrukcja
(3)
Album
(2)
Bibliografia adnotowana
(2)
Bibliografia zalecaj膮ca
(2)
Czasopismo bibliotekarskie
(2)
Grafika europejska
(2)
Grafika polska
(2)
Katalog
(2)
Katalog rzeczowy
(2)
Podr臋cznik
(2)
R臋kopisy
(2)
Spis
(2)
Stare druki
(2)
S艂ownik hase艂 przedmiotowych
(2)
Wydawnictwa popularne
(2)
Akwaforta
(1)
Antologia
(1)
Bibliografia narodowa szwedzka
(1)
Czasopisma bibliotekarskie polskie
(1)
Czasopisma nielegalne polskie
(1)
Czasopismo informacyjne
(1)
Czasopismo naukowe
(1)
Druki muzyczne
(1)
Ekslibrisy
(1)
Grafika francuska
(1)
Indeksy
(1)
Ksi臋ga pami膮tkowa
(1)
Literatura dla m艂odzie偶y
(1)
Literatura m艂odzie偶owa polska
(1)
Monografia
(1)
Pami臋tniki i wspomnienia
(1)
Powie艣膰 historyczna
(1)
Rysunek polski
(1)
R臋kopisy francuskie
(1)
R臋kopisy polskie
(1)
殴r贸d艂a historyczne
(1)
Domain
Bibliotekarstwo, archiwistyka, muzealnictwo
(71)
Socjologia i spo艂ecze艅stwo
(20)
Literaturoznawstwo
(16)
Historia
(8)
Praca, kariera, pieni膮dze
(2)
Edukacja i pedagogika
(1)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
Informatyka i technologie informacyjne
(1)
Zarz膮dzanie i marketing
(1)
327 results Filter
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. B-M-20 53036 B (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo偶yczalnia
There are copies available to loan: sygn. 34246 (1 egz.)
No cover
Journal
In basket
Date of publication: 1951
Od 1955, nr 1 podtytu艂: dodatek do "Przegl膮du Bibliotecznego".
Od 1955, nr 1 wydawca: Stowarzyszenie Bibliotekarzy Polskich.
Od 1955, nr 1: 24 cm.
Od 1957, nr 1 redaktor Henryk Sawoniak.
W 1951 ukaza艂 si臋 r贸wnie偶 nr pr贸bny.
Zawarto艣膰 zasobu C-333
R. 3 1957 nr 1-4
R. 4 1958 nr 1-4
R. 5 1959 nr 1-4
R. 6 1960 nr 1-4
R. 7 1961 nr 1-4
R. 8 1962 nr 1-4
R. 9 1963 nr 1-4
R. 10 1964 nr 1-4
R. 11 1965 nr 1-4
R. 12 1966 nr 1-4
R. 13 1967 nr 1-4
R. 14 1968 nr 1-4

W publikacji zawarto artyku艂y:
No cover
Journal
In basket
Date of publication: 1950
Tytu艂 wed艂ug nag艂贸wka.
Na zbiorczej karcie tytu艂owej w t. 3: redaktor Adam 艁ysakowski, w t. 4: redaktor Helena Hleb-Kosza艅ska, w t. 5: redakcja Maria Dembowska, Helena Hleb-Kosza艅ska, Henryk Sawoniak.
Streszczenia francuskie.
Zawarto艣膰 zasobu C-263
R. 2 1949
R. 1950-1953
R. 3 1950-1953 nr 1-8
R. 4 1953
R. 5 1956-1957
R. 5 1956/57
R. 6 1957
R. 7 1961-1964

W publikacji zawarto artyku艂y:
No cover
Journal
In basket
Date of publication: 1948
Zawarto艣膰 zasobu C-701
R. 1 1947 nr 1-6
R. 1 1947 nr 7-12
R. 2 1948 nr 1-6
R. 2 1948 nr 7-12
R. 5 1951 nr 1-6
R. 5 1951 nr 7-12
R. 6 1952 nr 1-12
R. 7 1953 nr 1-6
R. 7 1953 nr 7-12
R. 7 1953 Indeks
R. 8 1954 nr 1-6
R. 8 1954 nr 7-12
R. 8 1954 Indeks
R. 9 1955 nr 1-6
R. 9 1955 nr 7-12
R. 9 1955 Indeks
R. 10 1956 nr 1-6
R. 10 1956 nr 7-12
R. 10 1956 Indeks
R. 11 1957 nr 1-6
R. 11 1957 nr 7-12
R. 11 1957 Indeks
R. 12 1958 nr 1-6
R. 12 1958 nr 7-12
R. 12 1958 Indeks
R. 13 1959 nr 1-6
R. 13 1959 nr 7-12
R. 13 1959 Indeks
R. 14 1960 nr 1-5
R. 14 1960 nr 6-12
R. 14 1960 Indeks
R. 15 1961 nr 1-6
R. 15 1961 nr 7-12
R. 15 1961 Indeks
R. 16 1962 nr 1-6
R. 16 1962 nr 7-12
R. 16 1962 Indeks
R. 17 1963 nr 1-6
R. 17 1963 nr 7-12
R. 17 1963 Indeks
R. 18 1964 nr 1-6
R. 18 1964 nr 7-12
R. 18 1964 Indeks
R. 19 1965 nr 1-6
R. 19 1965 nr 7-12
R. 19 1965 Indeks
R. 20 1966 nr 1-6
R. 20 1966 nr 7-12
R. 20 1966 Indeks
R. 21 1967 nr 1-6
R. 21 1967 nr 7-12
R. 21 1967 Indeks
R. 22 1968 nr 1-6
R. 22 1968 nr 7-12
R. 22 1968 Indeks
R. 23 1969 nr 1-6
R. 23 1969 nr 7-12
R. 23 1969 Indeks
R. 24 1970 nr 1-6
R. 24 1970 nr 7-12
R. 24 1970 Indeks
R. 25 1971 nr 1-6
R. 25 1971 nr 7-12
R. 25 1971 Indeks
R. 26 1972 nr 1-6
R. 26 1972 nr 7-12
R. 26 1972 Indeks
R. 27 1973 nr 1-6
R. 27 1973 nr 7-12
R. 27 1973 Indeks
R. 28 1974 nr 1-6
R. 28 1974 nr 7-12
R. 28 1974 Indeks
R. 29 1975 nr 1-12
R. 29 nr 7-12
R. 29 1975 Indeks
R. 30 1976 nr 1-6
R. 30 1976 nr 7-12
R. 30 1976 Indeks
R. 31 1977 nr 1-6
R. 31 1977 nr 7-12
R. 31 1977 Indeks
R. 32 1978 nr 1-6
R. 32 1978 nr 7-12
R. 32 1978 Indeks
R. 33 1979 nr 1-6
R. 33 1979 nr 7-12
R. 33 1979 Indeks
R. 34 1980 nr 1-6
R. 34 1980 nr 7-12
R. 34 1980 Indeks
R. 35 1981 nr 1-6
R. 35 1981 nr 7-12
R. 35 1981 Indeks
R. 36 1982 nr 1-6
R. 36 1982 nr 7-12
R. 36 1982 Indeks
R. 37 1983 nr 1-6
R. 37 1983 nr 7-12
R. 37 1983 Indeks
R. 38 1984 nr 1-6
R. 38 1984 nr 7-12
R. 38 1984 Indeks
R. 39 1985 nr 1-6
R. 39 1985 nr 7-12
R. 39 1985 Indeks
R. 40 1986 nr 1-6
R. 40 1986 nr 7-12
R. 40 1986 Indeks
R. 41 1987 nr 1-6
R. 41 1987 nr 7-12
R. 41 1987 Indeks
R. 42 1988 nr 1-5
R. 42 1988 nr 6-12
R. 42 1988 Indeks
R. 43 1989 nr 1-6
R. 43 1989 nr 7-12
R. 43 1989 Indeks
R. 44 1990 nr 1-6
R. 44 1990 nr 7-12
R. 44 1990 Indeks
R. 45 1991 nr 1-6
R. 45 1991 nr 7-12
R. 45 1991 Indeks
R. 46 1992 nr 1-6
R. 46 1992 nr 7-12
R. 46 1992 Indeks
R. 47 1993 nr 1-6
R. 47 1993 nr 7-12
R. 47 1993 Indeks
R. 48 1994 nr 1-6
R. 48 1994 nr 7-12
R. 48 1994 Indeks
R. 49 1995 nr 1-6
R. 49 1995 nr 7-12
R. 49 1995 Indeks
No cover
Journal
In basket
Date of publication: 1946
Od R. 3, nr 26 (1947) nak艂ad Biblioteki Narodowej z zasi艂ku Prezydium Rady Ministr贸w.
Od R. 5, nr 1 (1949) podtytu艂: urz臋dowy wykaz druk贸w wydanych w Rzeczypospolitej Polskiej.
Od R. 5, nr 1 (1949) wydawca: Biblioteka Narodowa. Instytut Bibliograficzny.
Od R. 9, nr 1 (1953) podtytu艂: urz臋dowy wykaz druk贸w wydanych w Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej.
Od R. 46, nr 1 (1990) podtytu艂: urz臋dowy wykaz druk贸w wydanych w Rzeczypospolitej Polskiej.
Numeracja ci膮g艂a nawi膮zuje do przedwojennego Urz臋dowego Wykazu Druk贸w.
Zawarto艣膰 zasobu C-761
R. 1-3 1944-1947
R. 4 1948 nr 1-52
R. 4 1948 Indeks alfabetyczny
R. 5 1949 nr 1-52
R. 5 1949 Indeks alfabetyczny
R. 6 1950 nr 1-52
R. 6 1950 nr Indeks alfabetyczny
R. 8 1952 nr 1-52
R. 8 1952 Indeks alfabetyczny
R. 9 1953 nr 1-52
R. 9 1953 nr Indeks alfabetyczny
R. 10 1954 Indeks alfabetyczny
R. 10 1954 nr 1-52
R. 11 1955 nr 1-52
R. 12 1956 Indeks alfabetyczny
R. 12 1956 Indeks przedmiotowy
R. 5-12 1949-1956 Indeks alfabetyczny za lata 1949-1956
R. 13 1957 nr 1-52
R. 13 1957 Indeks alfabetyczny
R. 13 1957 Indeks przedmiotowy
R. 14 1958 nr 1-52
R. 14 1958 Indeks alfabetyczny
R. 14 1958 Indeks przedmiotowy
R. 15 1959 1-51
R. 15 1959 Indeks alfabetyczny
R. 15 1959 Indeks przedmiotowy
R. 16 1960 nr 1-52
R. 16 1960 Indeks alfabetyczny
R. 16 1960 Indeks przedmiotowy
R. 17 1961 nr 1-52
R. 17 1961 Indeks alfabetyczny
R. 17 1961 Indeks przedmiotowy
R. 18 1962 nr 1-52
R. 18 1962Indeks alfabetyczny
R. 18 1962 Indeks przedmiotowy
R. 19 1963 nr 1-52
R. 19 1963 Indeks alfabetyczny
R. 19 1963 Indeks przedmiotowy
R. 20 1964 nr 1-52
R. 20 1964 Indeks alfabetyczny
R. 20 1964 Indeks przedmiotowy
R. 21 1965 nr 1-52
R. 21 1965 Indeks alfabetyczny
R. 21 1965 Indeks przedmiotowy
R. 22 1966 nr 1-52
R. 22 1966 Indeks alfabetyczny
R. 22 1966 Indeks przedmiotowy
R. 23 1967 nr 1-52
R. 23 1967 Indeks alfabetyczny
R. 23 1967 Indeks przedmiotowy
R. 24 1968 nr 1-52
R. 24 1968 Indeks alfabetyczny
R. 24 1968 Indeks przedmiotowy
R. 25 1969 nr 1-52
R. 25 1969 Indeks alfabetyczny
R. 25 1969 Indeks przedmiotowy
R. 25 1969 Urz臋dowy wykaz druk贸w
R. 26 1970 nr 1-52
R. 26 1970 Indeks alfabetyczny
R. 26 1970 Indeks przedmiotowy
R. 26-28 1970-1972 Indeks przedmiotowy za lata 1970-1972
R. 27 1971 nr 1-52
R. 27 1971 Indeks alfabetyczny
R. 27 1971 Indeks przedmiotowy
R. 28 1972 nr 1-52
R. 28 1972 Indeks alfabetyczny
R. 28 1972 Indeks przedmiotowy
R. 29 1973 nr 1-52
R. 29 1973 Indeks alfabetyczny
R. 29 1973 Indeks przedmiotowy
R. 29 1973 Druki do u偶ytku wewn臋trznego
R. 30 1974 nr 1-52
R. 30 1974 Indeks alfabetyczny
R. 30 1974 Indeks przedmiotowy
R. 30 1974 Druki do u偶ytku wew.
R. 31 1975 nr 1-52
R. 31 1975 Indeks alfabetyczny
R. 31 1975 Indeks przedmiotowy
R. 31-33 1975-1977 Sruki do u偶ytku wew.
R. 32 1976 nr 1-52
R. 32 1976 Indeks alfabetyczny
R. 33 1977 nr 1-52
R. 33 1977 Indeks alfabetyczny
R. 33 1977 Indeks przedmiotowy
R. 34 1978 nr 1-52
R. 34 1978 Indeks przedmiotowy
R. 34 1978 druki do u偶ytku wew.
R. 35 1979 nr 1-52
R. 35 1979 Indeks alfabetyczny
R. 35 1979 Indeks przedmiotowy
R. 36 1980 nr 1-52
R. 36 1980 Indeks alfabetyczny
R. 37 1981 nr 1-52
R. 37 1981 Indeks alfabetyczny
R. 37 1981 Indeks przedmiotowy
R. 35-38 1979-1981 druki do u偶ytku wew.
R. 38 1982 nr 2-52
R. 38 1982 Indeks alfabetyczny
R. 38-40 1982-1984 druki do u偶ytku wew.
R. 38-40 1982-1984 Indeks przedmiotowy
R. 39 1983 nr 1-52
R. 39 1983 Indeks alfabetyczny
R. 40 1984 nr 1-52
R. 40 1984 Indeks alfabetyczny
R. 41 1985 nr 1-52
R. 41 1985 indeks alfabetyczny
R. 41 1985 indeks przedmiotowy
R. 41-44 1985-1988 druki do u偶ytku wew.
R. 42 1986 nr 1-52
R. 42 1986 Indeks alfabetyczny
R. 43 1986 Indeks przedmiotowy
R. 43 1987 nr 1-52
R. 43 1987 Indeks przedmiotowy
R. 44 1988 nr 1-25
R. 44 1988 nr 26-52
R. 44 1988 Indeks alfabetyczny
R. 44 1988 Indeks przedmiotowy
R. 45 1989 nr 1-52
R. 45 1989 Indeks alfabetyczny
R. 45 1989 Indeks przedmiotowy
R. 46 1990 nr 1-26
R. 46 1990 nr 27-52
R. 46 1990 Indeks alfabetyczny
R. 46 1990 Indeks przedmiotowy
R. 47 1991 nr 1-52
R. 47 1991 Indeks alfabetyczny
R. 47 1991 Indeks przedmiotowy
R. 48 1992 nr 1-52
R. 48 1992 Indeks alfabetyczny
R. 48 1992 Indeks przedmiotowy
R. 49 1993 nr 1-52
R. 49 1993 Indeks alfabetyczny
R. 49 1993 Indeks przedmiotowy
R. 50 1994 nr 1-52
R. 50 1994 Indeks alfabetyczny
R. 50 1994 Indeks przedmiotowy
R. 51 1995 nr 1-52
R. 51 1995 Indeks alfabetyczny
R. 51 1995 Indeks przedmiotowy
R. 52 1996 nr 1-52
R. 52 1996 Indeks alfabetyczny
R. 52 1996 Indeks przedmiotowy
R. 53 1997 nr 1-52
R. 53 1997 Indeks alfabetyczny
R. 53 1997 Indeks przedmiotowy
R. 54 1998 nr 1-52
R. 54 1998 Indeks alfabetyczny
R. 54 1998 Indeks przedmiotowy
R. 55 1999 nr 1-52
R. 55 1999 Indeks alfabetyczny
R. 55 1999 Indeks przedmiotowy
R. 56 2000 nr 1-52
R. 56 2000 Indeks alfabetyczny
R. 56 2000 Indeks przedmiotowy
R. 57 2001 nr 1-52
R. 58 2002 nr 1-52
R. 58 2002 Indeks alfabetyczny
R. 58 2002 Indeks przedmiotowy
R. 59 2003 nr 1-52
R. 59 2003 Indeks alfabetyczny
R. 59 2003 Indeks przedmiotowy
R. 60 2004 nr 1-52
R. 60 2004 Indeks alfabetyczny
R. 60 2004 Indeks przedmiotowy
R. 61 2005 nr 1-52
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo偶yczalnia
There are copies available to loan: sygn. 12435 tylko na miejscu (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again