Forma i typ
Książki
(319)
Publikacje naukowe
(32)
Publikacje fachowe
(23)
Poradniki i przewodniki
(11)
Czasopisma
(8)
Publikacje informacyjne
(7)
Literatura faktu, eseje, publicystyka
(1)
Proza
(1)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(168)
dostępne
(167)
wypożyczone
(3)
nieokreślona
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(167)
Czytelnia
(171)
Autor
Eychler Barbara
(17)
Bieńkowa Maria Barbara
(16)
Kawecka-Gryczowa Alodia (1903-1990)
(15)
Kłossowski Andrzej (1938-1997)
(8)
Widacka Hanna
(8)
Sawoniak Henryk (1912-2003)
(7)
Straus Grażyna
(6)
Wolff Katarzyna
(6)
Żendara Alicja
(6)
Czarnecka Jadwiga (1914-2008)
(5)
Federowicz Grażyna (1959- )
(5)
Kostecki Janusz (1948- )
(5)
Lechowa Lidia
(5)
Pawlikowa Teresa
(5)
Pietrzykowska Jadwiga
(5)
Przybysz Marzena
(5)
Słodkowska Elżbieta (1927-2007)
(5)
Dybowiczowa Leokadia
(4)
Kondek Stanisław Adam (1949-2008)
(4)
Kołodziejska Jadwiga (1928-2016)
(4)
Lech Marian Julian
(4)
Małachowska-Staszelis Maria (1919-1991)
(4)
Szczepańska-Gołąbek Iwona (1928-1986)
(4)
Turowska Teresa
(4)
Białkowska Barbara
(3)
Bilikiewicz-Blanc Danuta (1944- )
(3)
Brudnicki Jan Zdzisław (1936- )
(3)
Buchwald-Pelcowa Paulina (1934-2021)
(3)
Dobrzyńska Bożena (bibliografia)
(3)
Machnik Hanna
(3)
Maziarz Iwona (1946- )
(3)
Michalak Halina
(3)
Nowak Aleksandra
(3)
Rusek Adam (1953- )
(3)
Stankiewicz Krystyna
(3)
Stankiewicz Witold (1919- )
(3)
Wilgat Janina (1925- )
(3)
Zasacka Zofia
(3)
Ankudowicz Janusz (1934-1997)
(2)
Bańkowska-Bober Krystyna
(2)
Budyńska Barbara
(2)
Bąkowska Lidia
(2)
Cybulski Radosław (1924-1999)
(2)
Czyżewicz Paulina
(2)
Dembowska Maria (1914-2008)
(2)
Franke Jerzy (1953- )
(2)
Grabowska Helena
(2)
Groniowski Krzysztof (1932- )
(2)
Huppenthal Janina
(2)
Hys Jolanta (1965- )
(2)
Karwowska-Bajdor Alicja
(2)
Kocięcka Mirosława (1921-2006)
(2)
Konopka Agnieszka
(2)
Kraśniewska Krystyna
(2)
Kwiatkowska Joanna (1974- )
(2)
Lach Maria
(2)
Lenartowicz Maria (1925-2021)
(2)
Maj Jerzy (1933- )
(2)
Markiewicz Ewa (1948- )
(2)
Muszyńska Krystyna (1923-1994)
(2)
Olszewska Irena
(2)
Ramlau-Klekowska Krystyna (1929-2008)
(2)
Siekierski Stanisław (1929-2008)
(2)
Sterzycka Elżbieta
(2)
Stradecki Janusz (1920-1988)
(2)
Stępniakowa Ewa
(2)
Trzcińska Janina
(2)
Urbańska Danuta
(2)
Wilska-Duszyńska Barbara
(2)
Adamczyk Anna
(1)
Akermann Janusz (1957- )
(1)
Alembert Jean le Rond de (1717-1783)
(1)
Antoszczuk Stanisław
(1)
Antoszczuk Stanisław (1900-1979)
(1)
Barańska Małgorzata (1951- )
(1)
Barteczko Ewa
(1)
Bartoszewicz-Fabiańska Bożena
(1)
Bereźnicki Kiejstut (1935- )
(1)
Białecka Beata Ewa (1966- )
(1)
Bielicka Lucyna Anna
(1)
Biernacka Maria Magdalena (1941- )
(1)
Bieńkowski Władysław (1906-1991)
(1)
Bobrowicz Anna (1951- )
(1)
Bogdany-Popielowa Wanda (1928-2005)
(1)
Brachfogel Agnieszka
(1)
Brzezińska Leokadia
(1)
Burda Elżbieta
(1)
Chmielewska Elżbieta
(1)
Cieślakiewicz Jadwiga
(1)
Czarnocki Jerzy (bibliograf)
(1)
Czemarmazowicz Elżbieta
(1)
Czerniawski Józef (1954- )
(1)
Cześnik Henryk (1951- )
(1)
Danecka Aleksandra (1945- )
(1)
Danilewicz-Zielińska Maria (1907-2003)
(1)
Dembski Janusz (1929-1997)
(1)
Dombek Ewa
(1)
Duraczyński Eugeniusz (1931-2020)
(1)
Dąbrowski Józef
(1)
Dąbrowski Maciej
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(4)
2000 - 2009
(22)
1990 - 1999
(114)
1980 - 1989
(60)
1970 - 1979
(64)
1960 - 1969
(50)
1950 - 1959
(10)
1940 - 1949
(2)
1930 - 1939
(1)
Okres powstania dzieła
1901-2000
(67)
1945-1989
(37)
1989-2000
(32)
2001-
(10)
1918-1939
(1)
Kraj wydania
Polska
(327)
Język
polski
(16)
Odbiorca
Bibliotekarze
(8)
Młodzież
(2)
14-17 lat
(1)
9-13 lat
(1)
Bibliotekarze muzyczni
(1)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(3)
Temat
Bibliologia
(58)
Bibliotekarstwo
(42)
Czytelnictwo
(28)
Zbiory biblioteczne
(23)
Wydawnictwa ciągłe
(17)
Biblioteka Narodowa
(16)
Bibliografia bibliografii
(14)
Biblioteki publiczne
(14)
Literatura polska
(14)
Edytorstwo
(10)
Bibliotekarze
(8)
Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
(8)
Biblioteki
(7)
Księgarstwo
(6)
Polacy za granicą
(6)
Polonica
(6)
Wsie
(6)
Czytelnictwo młodzieży
(5)
Opis bibliograficzny
(5)
Biblioteki dla dzieci i młodzieży
(4)
Bibliotekoznawstwo
(4)
Język haseł przedmiotowych Biblioteki Narodowej
(4)
Książki
(4)
Organizacja
(4)
Służba informacyjna biblioteczna
(4)
Wydawnictwa
(4)
Drukarstwo
(3)
Język polski
(3)
Katalog przedmiotowy
(3)
Kobieta
(3)
Książka
(3)
Ochrona i konserwacja
(3)
Opracowanie rzeczowe
(3)
Tematy i motywy
(3)
Archiwistyka
(2)
Bibliofilstwo
(2)
Biblioteka Narodowa (Polska)
(2)
Biblioteki narodowe
(2)
Gromadzenie i uzupełnianie zbiorów
(2)
Informacja naukowa
(2)
Katalog rzeczowy
(2)
Kawecka-Gryczowa, Alodia
(2)
Kopernik, Mikołaj
(2)
Kościuszko, Tadeusz
(2)
Kwalifikacje zawodowe
(2)
MARC
(2)
Muzealnictwo
(2)
Muzyka polska
(2)
Młodzież wiejska
(2)
Nauczanie
(2)
Nałkowska, Zofia
(2)
Normalizacja
(2)
Norwid, Cyprian Kamil
(2)
Organizacja pracy
(2)
Powstanie warszawskie (1944)
(2)
Promocja czytelnictwa
(2)
Sigla
(2)
Uczniowie szkół średnich
(2)
Zastosowania gier komputerowych w nauczaniu
(2)
Zbiory specjalne
(2)
Absolwenci szkół wyższych
(1)
Absolwenci szkół zawodowych
(1)
Absolwenci szkół średnich
(1)
Astronautyka
(1)
Astronomia
(1)
Astronomowie
(1)
Bajki i baśnie
(1)
Bibliografia
(1)
Bibliografowie
(1)
Biblioteka Czartoryskich (Kraków)
(1)
Biblioteka Polska (Londyn)
(1)
Biblioteka Potockich (Wilanów)
(1)
Biblioteka Raczyńskich (Poznań)
(1)
Biblioteka Uniwersytecka (Warszawa)
(1)
Biblioteki (budynki)
(1)
Biblioteki akademii nauk
(1)
Biblioteki polonijne
(1)
Biblioteki prywatne
(1)
Broniewski, Władysław
(1)
Cenzura
(1)
Chopin, Fryderyk
(1)
Czasopisma
(1)
Czasopismo polskie
(1)
Czytelnictwo dzieci
(1)
Dietrichowie
(1)
Digitalizacja
(1)
Dmochowski, Franciszek Salezy
(1)
Dokumentacja techniczna
(1)
Dokumenty
(1)
Dokumenty audiowizualne
(1)
Dokumenty życia społecznego
(1)
Drukarstwo muzyczne
(1)
Drukarze
(1)
Druki muzyczne
(1)
Dziecko
(1)
Dąbrowska, Maria
(1)
Ekonomika
(1)
Emigracja
(1)
Estreicher, Karol
(1)
Format danych
(1)
Temat: dzieło
Konstytucja Polski (1791)
(1)
Polonica Zagraniczne
(1)
Rocznik Biblioteki Narodowej (czasop.)
(1)
Temat: czas
1901-2000
(92)
1801-1900
(21)
1945-1989
(16)
1989-2000
(10)
1901-
(4)
1918-1939
(4)
1939-1945
(4)
1701-
(3)
1701-1800
(3)
2001-
(3)
1401-
(1)
1501-
(1)
1501-1600
(1)
1601-
(1)
1801-
(1)
1901-1914
(1)
1914-1918
(1)
Temat: miejsce
Polska
(28)
Warszawa
(8)
Zabór rosyjski
(3)
Rosja
(2)
Warszawa (woj. mazowieckie)
(2)
Kraje socjalistyczne
(1)
Kraków (woj. małopolskie)
(1)
Królestwo Polskie (1815-1915)
(1)
Laski (woj. mazowieckie, gm. Izabelin)
(1)
Londyn (Wielka Brytania)
(1)
Norwegia
(1)
Pomorze
(1)
Poznań (woj. wielkopolskie)
(1)
Tatry
(1)
Wielka Brytania
(1)
Wielkopolska
(1)
Wilno (Litwa ; okolice)
(1)
ZSRR
(1)
Zakopane (woj. małopolskie)
(1)
Łódź (woj. łódzkie)
(1)
Gatunek
Bibliografia
(67)
Opracowanie
(26)
Raport z badań
(19)
Bibliografia osobowa
(18)
Bibliografia bibliografii
(17)
Praca zbiorowa
(17)
Katalogi centralne
(14)
Bibliografia narodowa polska
(12)
Poradnik
(10)
Materiały konferencyjne
(9)
Katalog zbiorów
(8)
Portrety
(7)
Grafika
(6)
Informator
(5)
Katalog wystawy
(5)
Bibliografia zawartości czasopism
(4)
Bibliografia narodowa
(3)
Czasopismo polskie
(3)
Dane statystyczne
(3)
Instrukcja
(3)
Album
(2)
Bibliografia adnotowana
(2)
Bibliografia zalecająca
(2)
Czasopismo bibliotekarskie
(2)
Grafika europejska
(2)
Grafika polska
(2)
Katalog
(2)
Katalog rzeczowy
(2)
Podręcznik
(2)
Rękopisy
(2)
Spis
(2)
Stare druki
(2)
Słownik haseł przedmiotowych
(2)
Wydawnictwa popularne
(2)
Akwaforta
(1)
Antologia
(1)
Bibliografia narodowa szwedzka
(1)
Czasopisma bibliotekarskie polskie
(1)
Czasopisma nielegalne polskie
(1)
Czasopismo informacyjne
(1)
Czasopismo naukowe
(1)
Ekslibrisy
(1)
Grafika francuska
(1)
Indeksy
(1)
Księga pamiątkowa
(1)
Literatura młodzieżowa polska
(1)
Monografia
(1)
Normy
(1)
Pamiętniki i wspomnienia
(1)
Powieść historyczna
(1)
Rysunek polski
(1)
Rękopisy francuskie
(1)
Rękopisy polskie
(1)
Źródła historyczne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Bibliotekarstwo, archiwistyka, muzealnictwo
(76)
Socjologia i społeczeństwo
(20)
Literaturoznawstwo
(17)
Historia
(7)
Zarządzanie i marketing
(3)
Edukacja i pedagogika
(2)
Praca, kariera, pieniądze
(2)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
Informatyka i technologie informacyjne
(1)
Kultura i sztuka
(1)
327 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. B-M-20 53036 B (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 34246 (1 egz.)
Brak okładki
Czasopismo
W koszyku
Rok wydania: 1951
Od 1955, nr 1 podtytuł: dodatek do "Przeglądu Bibliotecznego".
Od 1955, nr 1 wydawca: Stowarzyszenie Bibliotekarzy Polskich.
Od 1955, nr 1: 24 cm.
Od 1957, nr 1 redaktor Henryk Sawoniak.
W 1951 ukazał się również nr próbny.
Zawartość zasobu C-333
R. 3 1957 nr 1-4
R. 4 1958 nr 1-4
R. 5 1959 nr 1-4
R. 6 1960 nr 1-4
R. 7 1961 nr 1-4
R. 8 1962 nr 1-4
R. 9 1963 nr 1-4
R. 10 1964 nr 1-4
R. 11 1965 nr 1-4
R. 12 1966 nr 1-4
R. 13 1967 nr 1-4
R. 14 1968 nr 1-4

W publikacji zawarto artykuły:
Brak okładki
Czasopismo
W koszyku
Rok wydania: 1950
Tytuł według nagłówka.
Na zbiorczej karcie tytułowej w t. 3: redaktor Adam Łysakowski, w t. 4: redaktor Helena Hleb-Koszańska, w t. 5: redakcja Maria Dembowska, Helena Hleb-Koszańska, Henryk Sawoniak.
Streszczenia francuskie.
Zawartość zasobu C-263
R. 2 1949
R. 1950-1953
R. 3 1950-1953 nr 1-8
R. 4 1953
R. 5 1956-1957
R. 5 1956/57
R. 6 1957
R. 7 1961-1964

W publikacji zawarto artykuły:
Brak okładki
Czasopismo
W koszyku
Rok wydania: 1948
Zawartość zasobu C-701
R. 1 1947 nr 1-6
R. 1 1947 nr 7-12
R. 2 1948 nr 1-6
R. 2 1948 nr 7-12
R. 5 1951 nr 1-6
R. 5 1951 nr 7-12
R. 6 1952 nr 1-12
R. 7 1953 nr 1-6
R. 7 1953 nr 7-12
R. 7 1953 Indeks
R. 8 1954 nr 1-6
R. 8 1954 nr 7-12
R. 8 1954 Indeks
R. 9 1955 nr 1-6
R. 9 1955 nr 7-12
R. 9 1955 Indeks
R. 10 1956 nr 1-6
R. 10 1956 nr 7-12
R. 10 1956 Indeks
R. 11 1957 nr 1-6
R. 11 1957 nr 7-12
R. 11 1957 Indeks
R. 12 1958 nr 1-6
R. 12 1958 nr 7-12
R. 12 1958 Indeks
R. 13 1959 nr 1-6
R. 13 1959 nr 7-12
R. 13 1959 Indeks
R. 14 1960 nr 1-5
R. 14 1960 nr 6-12
R. 14 1960 Indeks
R. 15 1961 nr 1-6
R. 15 1961 nr 7-12
R. 15 1961 Indeks
R. 16 1962 nr 1-6
R. 16 1962 nr 7-12
R. 16 1962 Indeks
R. 17 1963 nr 1-6
R. 17 1963 nr 7-12
R. 17 1963 Indeks
R. 18 1964 nr 1-6
R. 18 1964 nr 7-12
R. 18 1964 Indeks
R. 19 1965 nr 1-6
R. 19 1965 nr 7-12
R. 19 1965 Indeks
R. 20 1966 nr 1-6
R. 20 1966 nr 7-12
R. 20 1966 Indeks
R. 21 1967 nr 1-6
R. 21 1967 nr 7-12
R. 21 1967 Indeks
R. 22 1968 nr 1-6
R. 22 1968 nr 7-12
R. 22 1968 Indeks
R. 23 1969 nr 1-6
R. 23 1969 nr 7-12
R. 23 1969 Indeks
R. 24 1970 nr 1-6
R. 24 1970 nr 7-12
R. 24 1970 Indeks
R. 25 1971 nr 1-6
R. 25 1971 nr 7-12
R. 25 1971 Indeks
R. 26 1972 nr 1-6
R. 26 1972 nr 7-12
R. 26 1972 Indeks
R. 27 1973 nr 1-6
R. 27 1973 nr 7-12
R. 27 1973 Indeks
R. 28 1974 nr 1-6
R. 28 1974 nr 7-12
R. 28 1974 Indeks
R. 29 1975 nr 1-12
R. 29 nr 7-12
R. 29 1975 Indeks
R. 30 1976 nr 1-6
R. 30 1976 nr 7-12
R. 30 1976 Indeks
R. 31 1977 nr 1-6
R. 31 1977 nr 7-12
R. 31 1977 Indeks
R. 32 1978 nr 1-6
R. 32 1978 nr 7-12
R. 32 1978 Indeks
R. 33 1979 nr 1-6
R. 33 1979 nr 7-12
R. 33 1979 Indeks
R. 34 1980 nr 1-6
R. 34 1980 nr 7-12
R. 34 1980 Indeks
R. 35 1981 nr 1-6
R. 35 1981 nr 7-12
R. 35 1981 Indeks
R. 36 1982 nr 1-6
R. 36 1982 nr 7-12
R. 36 1982 Indeks
R. 37 1983 nr 1-6
R. 37 1983 nr 7-12
R. 37 1983 Indeks
R. 38 1984 nr 1-6
R. 38 1984 nr 7-12
R. 38 1984 Indeks
R. 39 1985 nr 1-6
R. 39 1985 nr 7-12
R. 39 1985 Indeks
R. 40 1986 nr 1-6
R. 40 1986 nr 7-12
R. 40 1986 Indeks
R. 41 1987 nr 1-6
R. 41 1987 nr 7-12
R. 41 1987 Indeks
R. 42 1988 nr 1-5
R. 42 1988 nr 6-12
R. 42 1988 Indeks
R. 43 1989 nr 1-6
R. 43 1989 nr 7-12
R. 43 1989 Indeks
R. 44 1990 nr 1-6
R. 44 1990 nr 7-12
R. 44 1990 Indeks
R. 45 1991 nr 1-6
R. 45 1991 nr 7-12
R. 45 1991 Indeks
R. 46 1992 nr 1-6
R. 46 1992 nr 7-12
R. 46 1992 Indeks
R. 47 1993 nr 1-6
R. 47 1993 nr 7-12
R. 47 1993 Indeks
R. 48 1994 nr 1-6
R. 48 1994 nr 7-12
R. 48 1994 Indeks
R. 49 1995 nr 1-6
R. 49 1995 nr 7-12
R. 49 1995 Indeks
Brak okładki
Czasopismo
W koszyku
Rok wydania: 1946
Od R. 3, nr 26 (1947) nakład Biblioteki Narodowej z zasiłku Prezydium Rady Ministrów.
Od R. 5, nr 1 (1949) podtytuł: urzędowy wykaz druków wydanych w Rzeczypospolitej Polskiej.
Od R. 5, nr 1 (1949) wydawca: Biblioteka Narodowa. Instytut Bibliograficzny.
Od R. 9, nr 1 (1953) podtytuł: urzędowy wykaz druków wydanych w Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej.
Od R. 46, nr 1 (1990) podtytuł: urzędowy wykaz druków wydanych w Rzeczypospolitej Polskiej.
Numeracja ciągła nawiązuje do przedwojennego Urzędowego Wykazu Druków.
Zawartość zasobu C-761
R. 1-3 1944-1947
R. 4 1948 nr 1-52
R. 4 1948 Indeks alfabetyczny
R. 5 1949 nr 1-52
R. 5 1949 Indeks alfabetyczny
R. 6 1950 nr 1-52
R. 6 1950 nr Indeks alfabetyczny
R. 8 1952 nr 1-52
R. 8 1952 Indeks alfabetyczny
R. 9 1953 nr 1-52
R. 9 1953 nr Indeks alfabetyczny
R. 10 1954 Indeks alfabetyczny
R. 10 1954 nr 1-52
R. 11 1955 nr 1-52
R. 12 1956 Indeks alfabetyczny
R. 12 1956 Indeks przedmiotowy
R. 5-12 1949-1956 Indeks alfabetyczny za lata 1949-1956
R. 13 1957 nr 1-52
R. 13 1957 Indeks alfabetyczny
R. 13 1957 Indeks przedmiotowy
R. 14 1958 nr 1-52
R. 14 1958 Indeks alfabetyczny
R. 14 1958 Indeks przedmiotowy
R. 15 1959 1-51
R. 15 1959 Indeks alfabetyczny
R. 15 1959 Indeks przedmiotowy
R. 16 1960 nr 1-52
R. 16 1960 Indeks alfabetyczny
R. 16 1960 Indeks przedmiotowy
R. 17 1961 nr 1-52
R. 17 1961 Indeks alfabetyczny
R. 17 1961 Indeks przedmiotowy
R. 18 1962 nr 1-52
R. 18 1962Indeks alfabetyczny
R. 18 1962 Indeks przedmiotowy
R. 19 1963 nr 1-52
R. 19 1963 Indeks alfabetyczny
R. 19 1963 Indeks przedmiotowy
R. 20 1964 nr 1-52
R. 20 1964 Indeks alfabetyczny
R. 20 1964 Indeks przedmiotowy
R. 21 1965 nr 1-52
R. 21 1965 Indeks alfabetyczny
R. 21 1965 Indeks przedmiotowy
R. 22 1966 nr 1-52
R. 22 1966 Indeks alfabetyczny
R. 22 1966 Indeks przedmiotowy
R. 23 1967 nr 1-52
R. 23 1967 Indeks alfabetyczny
R. 23 1967 Indeks przedmiotowy
R. 24 1968 nr 1-52
R. 24 1968 Indeks alfabetyczny
R. 24 1968 Indeks przedmiotowy
R. 25 1969 nr 1-52
R. 25 1969 Indeks alfabetyczny
R. 25 1969 Indeks przedmiotowy
R. 25 1969 Urzędowy wykaz druków
R. 26 1970 nr 1-52
R. 26 1970 Indeks alfabetyczny
R. 26 1970 Indeks przedmiotowy
R. 26-28 1970-1972 Indeks przedmiotowy za lata 1970-1972
R. 27 1971 nr 1-52
R. 27 1971 Indeks alfabetyczny
R. 27 1971 Indeks przedmiotowy
R. 28 1972 nr 1-52
R. 28 1972 Indeks alfabetyczny
R. 28 1972 Indeks przedmiotowy
R. 29 1973 nr 1-52
R. 29 1973 Indeks alfabetyczny
R. 29 1973 Indeks przedmiotowy
R. 29 1973 Druki do użytku wewnętrznego
R. 30 1974 nr 1-52
R. 30 1974 Indeks alfabetyczny
R. 30 1974 Indeks przedmiotowy
R. 30 1974 Druki do użytku wew.
R. 31 1975 nr 1-52
R. 31 1975 Indeks alfabetyczny
R. 31 1975 Indeks przedmiotowy
R. 31-33 1975-1977 Sruki do użytku wew.
R. 32 1976 nr 1-52
R. 32 1976 Indeks alfabetyczny
R. 33 1977 nr 1-52
R. 33 1977 Indeks alfabetyczny
R. 33 1977 Indeks przedmiotowy
R. 34 1978 nr 1-52
R. 34 1978 Indeks przedmiotowy
R. 34 1978 druki do użytku wew.
R. 35 1979 nr 1-52
R. 35 1979 Indeks alfabetyczny
R. 35 1979 Indeks przedmiotowy
R. 36 1980 nr 1-52
R. 36 1980 Indeks alfabetyczny
R. 37 1981 nr 1-52
R. 37 1981 Indeks alfabetyczny
R. 37 1981 Indeks przedmiotowy
R. 35-38 1979-1981 druki do użytku wew.
R. 38 1982 nr 2-52
R. 38 1982 Indeks alfabetyczny
R. 38-40 1982-1984 druki do użytku wew.
R. 38-40 1982-1984 Indeks przedmiotowy
R. 39 1983 nr 1-52
R. 39 1983 Indeks alfabetyczny
R. 40 1984 nr 1-52
R. 40 1984 Indeks alfabetyczny
R. 41 1985 nr 1-52
R. 41 1985 indeks alfabetyczny
R. 41 1985 indeks przedmiotowy
R. 41-44 1985-1988 druki do użytku wew.
R. 42 1986 nr 1-52
R. 42 1986 Indeks alfabetyczny
R. 43 1986 Indeks przedmiotowy
R. 43 1987 nr 1-52
R. 43 1987 Indeks przedmiotowy
R. 44 1988 nr 1-25
R. 44 1988 nr 26-52
R. 44 1988 Indeks alfabetyczny
R. 44 1988 Indeks przedmiotowy
R. 45 1989 nr 1-52
R. 45 1989 Indeks alfabetyczny
R. 45 1989 Indeks przedmiotowy
R. 46 1990 nr 1-26
R. 46 1990 nr 27-52
R. 46 1990 Indeks alfabetyczny
R. 46 1990 Indeks przedmiotowy
R. 47 1991 nr 1-52
R. 47 1991 Indeks alfabetyczny
R. 47 1991 Indeks przedmiotowy
R. 48 1992 nr 1-52
R. 48 1992 Indeks alfabetyczny
R. 48 1992 Indeks przedmiotowy
R. 49 1993 nr 1-52
R. 49 1993 Indeks alfabetyczny
R. 49 1993 Indeks przedmiotowy
R. 50 1994 nr 1-52
R. 50 1994 Indeks alfabetyczny
R. 50 1994 Indeks przedmiotowy
R. 51 1995 nr 1-52
R. 51 1995 Indeks alfabetyczny
R. 51 1995 Indeks przedmiotowy
R. 52 1996 nr 1-52
R. 52 1996 Indeks alfabetyczny
R. 52 1996 Indeks przedmiotowy
R. 53 1997 nr 1-52
R. 53 1997 Indeks alfabetyczny
R. 53 1997 Indeks przedmiotowy
R. 54 1998 nr 1-52
R. 54 1998 Indeks alfabetyczny
R. 54 1998 Indeks przedmiotowy
R. 55 1999 nr 1-52
R. 55 1999 Indeks alfabetyczny
R. 55 1999 Indeks przedmiotowy
R. 56 2000 nr 1-52
R. 56 2000 Indeks alfabetyczny
R. 56 2000 Indeks przedmiotowy
R. 57 2001 nr 1-52
R. 58 2002 nr 1-52
R. 58 2002 Indeks alfabetyczny
R. 58 2002 Indeks przedmiotowy
R. 59 2003 nr 1-52
R. 59 2003 Indeks alfabetyczny
R. 59 2003 Indeks przedmiotowy
R. 60 2004 nr 1-52
R. 60 2004 Indeks alfabetyczny
R. 60 2004 Indeks przedmiotowy
R. 61 2005 nr 1-52
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 12435 tylko na miejscu (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej