Forma i typ
Książki
(3)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(3)
Placówka
Wypożyczalnia
(3)
Autor
Andrzejewski Henryk (1936- )
(1)
Drzazga Bohdan (1934-2009)
(1)
Iwińska Irena (1912-1990)
(1)
Kopczyńska Ewa (socjolog)
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
1980 - 1989
(1)
1970 - 1979
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(1)
Odbiorca
Szkoły zawodowe
(1)
Temat
Żywność
(2)
Analiza techniczna (chem.)
(1)
Banki żywności
(1)
Jakość produktu
(1)
Jedzenie (czynność)
(1)
Marnotrawstwo żywności
(1)
Praktyki kulturowe
(1)
Wegetarianizm
(1)
Zmiana społeczna
(1)
Żywność ekologiczna
(1)
Temat: czas
2001-
(1)
Temat: miejsce
Polska
(1)
Gatunek
Opracowanie
(1)
Podręcznik
(1)
Raport z badań
(1)
Dziedzina i ujęcie
Edukacja i pedagogika
(1)
Etnologia i antropologia kulturowa
(1)
Socjologia i społeczeństwo
(1)
3 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 117818 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. 408. Indeks.
Dla kl. II tech. zawod. na podbudowie zsz, IV tech., III sem. polic. stud. zaw.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 176604 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach 283-299.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 39 KOP (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej