Form of Work
Książki
(5)
Artykuły
(2)
Publikacje fachowe
(2)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Status
available
(4)
only on-site
(1)
Branch
Wypożyczalnia
(4)
Czytelnia
(1)
Author
Długosz Anna (technologia żywności i żywienia)
(1)
Fiedurek Jan (1950- )
(1)
Gulińska Edyta
(1)
Kopeć Krystyna
(1)
Kołłajtis-Dołowy Anna
(1)
Trojan Marek
(1)
Wiebus Hans-Otto
(1)
Wojtal Romuald
(1)
Wolfrum Christine
(1)
Łoboda Dorota
(1)
Łyszczarz Michał
(1)
Year
2010 - 2019
(2)
2000 - 2009
(2)
1990 - 1999
(2)
1970 - 1979
(1)
Time Period of Creation
2001-
(2)
Country
Poland
(7)
Language
Polish
(2)
Audience Group
Nauczyciele
(1)
Szkoły wyższe
(1)
Subject
Żywność
(5)
Odżywianie
(3)
Higiena szkolna
(2)
Jakość żywności
(2)
Zdrowe odżywianie
(2)
Bezpieczeństwo żywności
(1)
Dietetyka
(1)
Długowieczność
(1)
Otyłość
(1)
Szkolnictwo
(1)
Szkoły
(1)
Technika
(1)
Uczniowie
(1)
Zaburzenia odżywiania
(1)
Żywność ekologiczna
(1)
Subject: time
2001-
(1)
Subject: place
Polska
(1)
Genre/Form
Artykuł problemowy
(1)
Artykuł z czasopisma fachowego
(1)
Artykuł z czasopisma pedagogicznego
(1)
Artykuł z pracy zbiorowej
(1)
Poradnik
(1)
Scenariusz zajęć
(1)
Wydawnictwa popularne
(1)
Ćwiczenia i zadania
(1)
Domain
Edukacja i pedagogika
(3)
Medycyna i zdrowie
(1)
Styl życia, moda i uroda
(1)
7 results Filter
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 107675 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 297236 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Bibliogr. s. 145-[146].
Książka pomocnicza dla nauczycieli przedmiotu technika, realizujących zagadnienia żywności i żywienia w szkole podstawowej.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 263312, 263311 (2 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 273591, 272022 (2 egz.)
No cover
Article
In basket
Kontrola sanepidu / Michał Łyszczarz. W: Monitor Dyrektora Szkoły. 2018, nr 9, s. 49-51. - 2018
(Pod Paragrafem)
Artykuł z czasopisma "Monitor Dyrektora Szkoły".
Bibliografia na stronie 48.
No cover
Book
In basket
Bibliogr. przy rozdz.
Streszczenie: W poradniku określono: cele edukacji żywieniowej, materiał nauczania, wskazówki do realizacji programu, warunki efektów pracy nauczycielskiej, umiejętności, które uczeń powinien nabyć, sprawdzanie wiedzy uczniów i jej ocenę. Zasadniczą część poradnika zajmuje zbiór konspektów do poszczególnych tematów lekcji.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. XII-B-47 280015 PNS (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again