Form of Work
Książki
(2)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Status
available
(2)
Branch
Wypożyczalnia
(2)
Author
Drewniak Emil
(1)
Drewniak Teresa
(1)
Motoc D
(1)
Year
2000 - 2009
(1)
1970 - 1979
(1)
Time Period of Creation
1901-2000
(1)
1989-2000
(1)
Country
Poland
(2)
Audience Group
Klasa 1.
(1)
Klasa 2.
(1)
Szkoły zawodowe
(1)
Technikum
(1)
Subject
Mikrobiologia
(2)
Żywność
(2)
Genre/Form
Podręcznik
(1)
Domain
Biologia
(1)
Edukacja i pedagogika
(1)
2 results Filter
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 77471 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Mikrobiologia żywności / Emil Drewniak, Teresa Drewniak. - Wydanie jedenaste. - Warszawa : WSiP, 2006. - 161, [1] strona : ilustracje ; 21 cm.
ISBN: 83-02-07135-8 ; 978-83-02-07135-5
Dla uczniów kl. II technikum, zawód - technik technologii żywności wszystkie specjalizacje oraz dla uczniów kl. I sz, zawód - operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 311345 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again