Forma i typ
E-booki
(5)
IBUK Libra
(5)
Artykuły
(3)
Książki
(3)
Publikacje dydaktyczne
(2)
Publikacje fachowe
(2)
Publikacje naukowe
(2)
Dostępność
dostępne
(3)
Placówka
Wypożyczalnia
(3)
Autor
Klarenbach Magdalena
(2)
Kobyłka Agata
(2)
Lasek Mikołaj
(2)
Pankiewicz Urszula
(2)
Ślimko Emilia
(2)
Bartniczak Bartosz
(1)
Borys Tadeusz
(1)
Broda Ewa
(1)
Budzeń Małgorzata
(1)
Doniak Magdalena
(1)
Długosz Anna (technologia żywności i żywienia)
(1)
Furmaga Barbara
(1)
Gogół Aleksandra
(1)
Gustaw Klaudia
(1)
Góral Małgorzata
(1)
Górna Małgorzata
(1)
Górny Beata
(1)
Gęska Olga
(1)
Jarzyńska-Stęclik Agnieszka
(1)
Kaźmierczak Andrzej
(1)
Kopczyńska Ewa (socjolog)
(1)
Krauze Magdalena
(1)
Kucińska Anna
(1)
Kęsak Paulina
(1)
Michalak Magdalena
(1)
Moran Dorota
(1)
Nakonieczna Kinga
(1)
Piątek Aleksandra
(1)
Polak-Berecka Magdalena
(1)
Ptak Michał
(1)
Rafalska Adrianna
(1)
Soboska Kamila
(1)
Stadnik Joanna
(1)
Szambelan Justyna
(1)
Szczepka Kamil
(1)
Tyburski Łukasz
(1)
Tyrała Florentyna
(1)
Warzecha Maja
(1)
Wolski Dariusz
(1)
Zieliński Damian
(1)
Łoboda Dorota
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(3)
2010 - 2019
(8)
Okres powstania dzieła
2001-
(6)
Kraj wydania
Polska
(11)
Język
polski
(11)
Odbiorca
Edukatorzy ekologiczni
(2)
Gimnazja
(2)
Nauczyciele
(2)
Nauczyciele wychowania fizycznego
(2)
Szkoły podstawowe
(2)
Szkoły ponadgimnazjalne
(2)
Temat
Żywność ekologiczna
(4)
Edukacja ekologiczna
(2)
Edukacja globalna
(2)
Żywność
(2)
Banki żywności
(1)
Celuloza
(1)
Cukier
(1)
Edukacja zdrowotna
(1)
Edukacja żywieniowa
(1)
Higiena szkolna
(1)
Jakość żywności
(1)
Jedzenie (czynność)
(1)
Marnotrawstwo żywności
(1)
Odżywianie
(1)
Otyłość
(1)
Praktyki kulturowe
(1)
Szkolnictwo
(1)
Słodycze
(1)
Uczniowie
(1)
Warzywa
(1)
Wegetarianizm
(1)
Zaburzenia odżywiania
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Zmiana społeczna
(1)
Temat: czas
2001-
(4)
Temat: miejsce
Polska
(2)
Gatunek
Scenariusz zajęć
(3)
Artykuł z czasopisma pedagogicznego
(2)
Artykuł problemowy
(1)
Artykuł z czasopisma fachowego
(1)
Artykuł z pracy zbiorowej
(1)
Opracowanie
(1)
Raport z badań
(1)
Dziedzina i ujęcie
Edukacja i pedagogika
(5)
Medycyna i zdrowie
(2)
Etnologia i antropologia kulturowa
(1)
Socjologia i społeczeństwo
(1)
Styl życia, moda i uroda
(1)
11 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 37.016:502 JED (1 egz.)
Książka
W koszyku
Opis według okładki.
Bibliografia, netografia na stronach 154-155 oraz przy scenariuszach.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 37.016:502 JED (1 egz.)
Książka
W koszyku
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach 283-299.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 39 KOP (1 egz.)
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Dlaczego powinniśmy objadać się warzywami? / Mikołaj Lasek. W: Wychowanie Fizyczne i Zdrowotne. 2021, nr 1, s. 20-21. - 2021.
Artykuł z czasopisma "Wychowanie Fizyczne i Zdrowotne".
Artykuł
W koszyku
E-book
W koszyku
Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
E-book
W koszyku
Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
E-book
W koszyku
Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
E-book
W koszyku
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu PIN. Po odbiór kodu PIN zapraszamy do biblioteki.
Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
E-book
W koszyku
ISBN: 978-83-7695-419-6
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu PIN. Po odbiór kodu PIN zapraszamy do biblioteki.
Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej