Forma i typ
Książki
(1362)
Artykuły
(103)
Publikacje naukowe
(81)
Publikacje fachowe
(74)
Czasopisma
(50)
Publikacje informacyjne
(46)
Publikacje dydaktyczne
(24)
E-booki
(11)
IBUK Libra
(11)
Literatura faktu, eseje, publicystyka
(5)
Poradniki i przewodniki
(5)
Poezja
(4)
Dramat (rodzaj)
(1)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(1100)
dostępne
(442)
nieokreślona
(10)
wypożyczone
(8)
Placówka
Wypożyczalnia
(450)
Czytelnia
(1110)
Autor
Bartkowiak Anna
(78)
Estreicher Karol (1827-1908)
(76)
Malcówna Anna
(32)
Czachowska Jadwiga (1922-2013)
(28)
Brudnicki Jan Zdzisław (1936- )
(25)
Bieńkowski Wiesław (1926-1999)
(24)
Estreicher Stanisław (1869-1939)
(23)
Głuszek Stanisław (1929-2011)
(22)
Szambelan Jacek (1942-1990)
(22)
Gąsiorowska-Szmydtowa Zofia (1893-1977)
(21)
Rogozińska Wanda
(21)
Bilikiewicz-Blanc Danuta (1944- )
(20)
Szczepańska-Gołąbek Iwona (1928-1986)
(18)
Baumgart Jan (1904-1989)
(17)
Bieńkowa Maria Barbara
(17)
Estreicher Karol (1827-1908). Bibliografia polska
(17)
Sawoniak Henryk (1912-2003)
(17)
Eychler Barbara
(16)
Grygiel Hanna
(16)
Perzanowska Irena (1924-2010)
(16)
Choryński Piotr (1948-2020)
(14)
Estreicher Karol (1906-1984)
(13)
Wereszczyńska-Choryńska Danuta (1948-)
(12)
Chojnacki Władysław (1920-1991)
(11)
Kędziora Tomasz
(11)
Nowak Beata
(11)
Trojan Elżbieta
(11)
Grabowska Helena
(10)
Górska Halina (1951- )
(10)
Hertz Paweł (1918-2001)
(10)
Bańkowska-Bober Krystyna
(9)
Lam Andrzej (1929- )
(9)
Biesiada Jacek (1947- )
(8)
Dembowska Maria (1914-2008)
(8)
Formanowicz Janina
(8)
Grebelska-Karczmarczyk Wanda
(8)
Jabłkowska Anna
(8)
Andrysiak Ewa (1955- )
(7)
Budzyk Kazimierz (1911-1964)
(7)
Bzdawka Urszula
(7)
Gostyński Witold (1946- )
(7)
Jackowski Antoni (1935- )
(7)
Łukowiak Danuta (1939-)
(7)
Aptowicz Zofia
(6)
Franke Jerzy (1953- )
(6)
Gruca Anna (1954- )
(6)
Hahn Wiktor (1871-1959)
(6)
Jarowiecki Jerzy (1930- )
(6)
Korpała Józef (1905-1989)
(6)
Korzeniewska Ewa (1910-1983)
(6)
Olszewska Helena
(6)
Suchodolski Witold (1887-1967)
(6)
Szweykowski Zygmunt (1894-1978)
(6)
Dobrzyńska Bożena (bibliografia)
(5)
Dorosz Beata
(5)
Federowicz Grażyna (1959- )
(5)
Maciejewska Maria Krystyna (1923-1992)
(5)
Michałowski Kornel (1923-1998)
(5)
Płoski Stanisław (1899-1966)
(5)
Staszyński Edmund (1924-2005)
(5)
Sypniewska Henryka ( -2010)
(5)
Ziomkowa Ewa
(5)
Aleksandrowska Elżbieta (1928-2018)
(4)
Banaszak Marian (1926-1997)
(4)
Bar Adam (1895-1955)
(4)
Baranowski Henryk (1920-2011)
(4)
Bronowicz Kazimierz
(4)
Bukowski Waldemar (1957- )
(4)
Dombek Ewa
(4)
Finkel Ludwik (1858-1930)
(4)
Friedbergowa Maria
(4)
Grzegorczyk Piotr (1894-1968)
(4)
Górska Halina
(4)
Hleb-Koszańska Helena (1903-1983)
(4)
Jakubowska Izabella
(4)
Jęśko Jolanta (1945- )
(4)
Kawecka-Gryczowa Alodia (1903-1990)
(4)
Korbut Gabriel (1862-1936)
(4)
Lamperski Jarosław (1938-2014)
(4)
Loth Roman (1931- )
(4)
Madurowicz-Urbańska Helena (1918-2008)
(4)
Pollak Roman (1886-1972)
(4)
Starnawski Jerzy (1922-2012)
(4)
Szałagan Alicja (1950- )
(4)
Tyszkiewicz Teresa (1929- )
(4)
Wiercińska Janina (1922-2003)
(4)
Żurawska-Włoszczyńska Aleksandra
(4)
Andrzejewski Roman (1938-2003)
(3)
Antczak Mariola
(3)
Biłek-Dąbrowska Zofia (1929- )
(3)
Bodych Anna
(3)
Borzym Irena (1939- )
(3)
Burbianka Marta (1898-1973)
(3)
Bębenek Stanisław (1920-2003)
(3)
Chojnacki Wojciech (1945- )
(3)
Czarnecki Feliks
(3)
Dobrowolska Zofia
(3)
Dybowiczowa Leokadia
(3)
Dzierzbicka Anna ( -2009)
(3)
Fitzner-Trocińska Barbara
(3)
Rok wydania
2020 - 2022
(17)
2010 - 2019
(131)
2000 - 2009
(133)
1990 - 1999
(223)
1980 - 1989
(296)
1970 - 1979
(313)
1960 - 1969
(214)
1950 - 1959
(98)
1940 - 1949
(17)
1930 - 1939
(42)
1920 - 1929
(17)
1910 - 1919
(11)
1900 - 1909
(11)
1890 - 1899
(1)
1870 - 1879
(1)
1840 - 1849
(2)
1810 - 1819
(3)
Okres powstania dzieła
2001-
(118)
1901-2000
(110)
1945-1989
(79)
1989-2000
(25)
1918-1939
(6)
1801-1900
(4)
1914-1918
(2)
1939-1945
(2)
100-1 p.n.e.
(1)
1901-1914
(1)
Kraj wydania
Polska
(1516)
Ukraina
(10)
Litwa
(2)
Francja
(1)
Niemcy
(1)
Język
polski
(159)
Odbiorca
Szkoły wyższe
(10)
Szkoły zawodowe
(7)
Bibliotekarze
(4)
Studenci
(4)
Szkoły średnie
(4)
Młodzież
(3)
Nauczyciele języka polskiego
(3)
Arteterapeuci
(2)
Biblioterapeuci
(1)
Doktoranci
(1)
Muzykoterapeuci
(1)
Nauczyciele nauczania początkowego
(1)
Psychoterapeuci
(1)
Terapeuci
(1)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(8)
Literatura łacińska
(1)
Temat
Literatura polska
(208)
Pedagogika
(93)
Polonica
(55)
Zbiory biblioteczne
(52)
Bibliologia
(51)
Psychologia
(46)
Literaturoznawstwo
(43)
Publiczna Biblioteka Pedagogiczna (Poznań)
(39)
Literatura
(37)
Literatura dla dzieci
(32)
Pisarze polscy
(32)
Bibliografia
(28)
Przekłady polskie
(24)
Bibliografia bibliografii
(21)
Literatura dla młodzieży
(21)
Wydawnictwa
(21)
Czasopismo polskie
(20)
Szkolnictwo
(20)
Tematy i motywy
(20)
Bibliotekarstwo
(19)
Nauczanie
(17)
Wychowanie
(17)
Informacja naukowa
(15)
Język polski
(15)
Bibliografia specjalna
(14)
Filozofia
(14)
Oświata
(14)
Bibliografia terytorialna
(13)
Nauczanie początkowe
(12)
Turystyka
(12)
Wychowanie fizyczne (przedmiot szkolny)
(12)
Muzyka polska
(11)
Estreicher, Karol
(10)
Literaturoznawcy
(10)
Normy
(9)
Publiczna Biblioteka Pedagogiczna (Konin)
(9)
Publiczna Biblioteka Pedagogiczna (Leszno)
(9)
Publiczna Biblioteka Pedagogiczna (Piła)
(9)
Sport
(9)
Chemia
(8)
Historia
(8)
Kultura
(8)
Matematyka
(8)
Nauki przyrodnicze
(8)
Językoznawstwo
(7)
Nauka
(7)
Pedeutologia
(7)
Poezja
(7)
Chopin, Fryderyk
(6)
Czytelnictwo
(6)
Muzyka
(6)
Oświata dorosłych
(6)
Biblioteki wojewódzkie
(5)
Bibliotekoznawstwo
(5)
Edytorstwo
(5)
Historiografia
(5)
Młodzież
(5)
Nauczyciele
(5)
Opis bibliograficzny
(5)
Pedagogika pracy
(5)
Teatr polski
(5)
Alkoholizm
(4)
Bibliografia narodowa
(4)
Biblioteki
(4)
Dzieci
(4)
Internet
(4)
Kopernik, Mikołaj
(4)
Książka
(4)
Literatura angielska
(4)
Modernizm
(4)
Nauczanie języków obcych
(4)
Nauki społeczne
(4)
Norwid, Cyprian Kamil
(4)
Opracowanie zbiorów
(4)
Psychologia dziecka
(4)
Serie wydawnicze
(4)
Teoria literatury
(4)
Wojsko
(4)
Astronomowie
(3)
Biblioteka Uniwersytecka (Poznań)
(3)
Biblioteki cyfrowe
(3)
Biblioteki naukowe
(3)
Biblioteki publiczne
(3)
Biblioteki szkolne
(3)
Czasopismo naukowe
(3)
Czytelnictwo dzieci
(3)
Dramat (gatunek literacki)
(3)
Dziecko
(3)
Dziecko z niepełnosprawnością intelektualną
(3)
Dziecko zdolne
(3)
Edukacja międzykulturowa
(3)
Filologia polska
(3)
Geografia
(3)
Grochowiak, Stanisław
(3)
Historia wychowania
(3)
Historycy
(3)
II wojna światowa (1939-1945)
(3)
Komisja Edukacji Narodowej
(3)
Kraszewski, Józef Ignacy
(3)
Księgarstwo
(3)
Temat: dzieło
Polonica Zagraniczne
(42)
Bibliografia polska
(3)
Bibliografia polska 1901-1939
(3)
Przegląd Zachodni (czasop. ; 1945- )
(3)
Bibliografia Analityczna Bibliotekoznawstwa i Informacji Naukowej (czasopismo ; 1969- )
(2)
Biblioteka Narodowa (seria wydawnicza)
(2)
Echo Muzyczne, Teatralne i Artystyczne
(2)
Pamiętnik Literacki (czasop. ; 1902- )
(2)
Ruch Muzyczny (czasop.)
(2)
Athenaeum (czasop. ; 1841-1851)
(1)
Bibliografia Historii Polskiej za Rok...
(1)
Bibliografia Lubelszczyzny 1801-1944
(1)
Bibliografia historii Śląska
(1)
Bibliografia prac naukowych pracowników Uniwersytetu Szczecińskiego
(1)
Biblioteka Warszawska (czasopismo)
(1)
Czasopismo Psychologiczne
(1)
Gazeta Kaliska (1892-1939)
(1)
Gryf (czasop. ; Kościerzyna)
(1)
Kontrasty (czasopismo ; Białystok)
(1)
Krytyka (czasop. ; 1899-1914)
(1)
Legenda o świętym Aleksym
(1)
Literatura polska
(1)
Lud (czasop. ; 1895- )
(1)
Moja Przyjaciółka (czasopismo)
(1)
Pamiętnik Teatralny
(1)
Pamiętnik Towarzystwa Literackiego im. Adama Mickiewicza (czasop.)
(1)
Polska Bibliografia Literacka (czasopismo)
(1)
Przegląd Biblioteczny (czasop. ; 1927- )
(1)
Rocznik Biblioteki Narodowej (czasop.)
(1)
Roczniki Biblioteczne (czasop.)
(1)
Schlesische Bibliographie
(1)
Storia della filosofia antica
(1)
Wierchy (czasop.)
(1)
Temat: czas
1901-2000
(312)
1801-1900
(122)
2001-
(83)
1945-1989
(61)
1701-1800
(34)
1989-2000
(31)
1501-1600
(30)
1601-1700
(26)
1401-1500
(23)
1918-1939
(19)
1901-1914
(14)
1939-1945
(13)
1301-1400
(11)
1001-1100
(10)
1101-1200
(10)
1201-1300
(10)
1901-
(10)
901-1000
(10)
1914-1918
(7)
1801-
(4)
401-500
(3)
1-100
(2)
1501-
(2)
1601-
(2)
1701-
(2)
1939-
(2)
201-300
(2)
301-400
(2)
501-600
(2)
601-700
(2)
801-900
(2)
100-1 p.n.e.
(1)
Temat: miejsce
Polska
(199)
Wielkopolska
(122)
Poznań (woj. wielkopolskie)
(11)
Kalisz (woj. wielkopolskie)
(7)
Kraków (woj. małopolskie)
(6)
Lublin (woj. lubelskie ; okolice)
(4)
Warszawa
(4)
Warszawa (woj. mazowieckie)
(4)
Śląsk
(4)
Katowice (woj. śląskie)
(3)
Mazury
(3)
Kalisz (woj. wielkopolskie ; okolice)
(2)
Lublin (woj. lubelskie)
(2)
NRD
(2)
Pomorze Zachodnie
(2)
Tatry (góry)
(2)
Warmia
(2)
Województwo świętokrzyskie (1999- )
(2)
Śląsk Cieszyński
(2)
Ameryka Łacińska
(1)
Australia
(1)
Białystok (woj. podlaskie)
(1)
Bliski Wschód
(1)
Egipt
(1)
Europa Środkowo-Wschodnia
(1)
Folklor
(1)
Galicja
(1)
Kielce (woj. świętokrzyskie)
(1)
Kraje Unii Europejskiej
(1)
Kraków (woj. małopolskie ; okolice)
(1)
Kresy wschodnie Rzeczypospolitej
(1)
Litwa
(1)
Lubelszczyzna
(1)
Lwów (Ukraina)
(1)
Małopolska
(1)
Mirmeki (Ukraina ; miasto dawne)
(1)
Niemcy
(1)
Nowa Zelandia
(1)
Olsztyn (woj. warmińsko-mazurskie)
(1)
Państwo krzyżackie
(1)
Podhale
(1)
Podtatrze
(1)
Pomorze
(1)
Pomorze Gdańskie
(1)
Poznań (woj. wielkopolskie ; okolice)
(1)
Prusy (kraina hist.)
(1)
Region bałtycki
(1)
Rzeszów (woj. podkarpackie ; okolice)
(1)
Stany Zjednoczone (USA)
(1)
Szczecin (woj. zachodniopomorskie)
(1)
Tallinn (Estonia)
(1)
Tatry
(1)
Warszawa (woj. mazowieckie ; okolice)
(1)
Wilno (Litwa)
(1)
Wisła (rzeka)
(1)
Województwo warmińsko-mazurskie (1999- )
(1)
Wrocław (woj. dolnośląskie)
(1)
Łużyce
(1)
Żarnowiec (woj. podkarpackie)
(1)
Gatunek
Bibliografia
(897)
Bibliografia terytorialna
(119)
Bibliografia adnotowana
(117)
Bibliografia osobowa
(116)
Bibliografia narodowa
(87)
Artykuł z pracy zbiorowej
(57)
Artykuł problemowy
(54)
Literatura polska
(49)
Stare druki
(43)
Bibliografia zawartości czasopism
(41)
Wykaz nabytków
(41)
Podręcznik
(31)
Artykuł z czasopisma bibliotekarskiego
(28)
Artykuł z czasopisma fachowego
(28)
Biografia
(28)
Bibliografia bibliografii
(26)
Bibliografia narodowa polska
(24)
Słownik biograficzny
(24)
Praca zbiorowa
(18)
Artykuł z czasopisma naukowego
(12)
Przekłady polskie
(12)
Artykuł z czasopisma pedagogicznego
(10)
Bibliografia zalecająca
(10)
Czasopisma polskie
(9)
Indeksy
(9)
Informator
(9)
Katalog wydawniczy
(9)
Artykuł fachowy
(8)
Księga pamiątkowa
(8)
Opracowanie
(8)
Artykuł z czasopisma historycznego
(7)
Katalogi księgarskie
(7)
Materiały konferencyjne
(7)
Czasopismo polskie
(6)
Poradnik
(6)
Bibliografia specjalna
(5)
Czasopisma polonijne
(5)
Katalog zbiorów
(5)
Artykuł monograficzny
(4)
Dramat polski
(4)
Wiersze
(4)
Antologia
(3)
Bibliografia załącznikowa
(3)
Bibliografie
(3)
Czasopisma literackie polskie
(3)
Czasopisma naukowe polskie
(3)
Czasopisma regionalne i lokalne polskie
(3)
Czasopisma społeczno-kulturalne polskie
(3)
Dramat (gatunek literacki)
(3)
Inwentarze biblioteczne
(3)
Katalog
(3)
Literatura dla młodzieży
(3)
Nadbitki i odbitki
(3)
Pamiętniki i wspomnienia
(3)
Czasopisma etnograficzne polskie
(2)
Czasopisma muzyczne polskie
(2)
Czasopisma o sztuce polskie
(2)
Czasopisma polityczne polskie
(2)
Czasopisma rolnicze polskie
(2)
Czasopismo bibliotekarskie
(2)
Czasopismo informacyjne
(2)
Druki muzyczne
(2)
Ekslibrisy polskie
(2)
Gazety polskie
(2)
Kalendarze polskie
(2)
Katalogi tematyczne
(2)
Literatura
(2)
Literatura dla dzieci
(2)
Literatura dziecięca
(2)
Literatura niemiecka
(2)
Literatury skandynawskie
(2)
Rysunek polski
(2)
Rękopisy
(2)
Artukuł z czasopisma pedagogicznego
(1)
Artykuł przeglądowy
(1)
Artykuł publicystyczny
(1)
Artykuł z czasopisma psychologicznego
(1)
Bibliografia narodowa szwedzka
(1)
Biogram
(1)
Czasopisma bibliotekarskie polskie
(1)
Czasopisma dziecięce polskie
(1)
Czasopisma kaszubskie
(1)
Czasopisma katolickie polskie
(1)
Czasopisma ludowe polskie
(1)
Czasopisma medyczne polskie
(1)
Czasopisma nielegalne polskie
(1)
Czasopisma sportowe polskie
(1)
Czasopisma teatralne polskie
(1)
Czasopisma turystyczne polskie
(1)
Czasopismo pedagogiczne
(1)
Ekslibrisy
(1)
Elementarze polskie
(1)
Emblematy (lit.)
(1)
Encyklopedia
(1)
Film przyrodniczy
(1)
Ilustracje
(1)
Inkunabuły
(1)
Kalendarium
(1)
Katalog wystawy
(1)
Katalogi centralne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Literaturoznawstwo
(223)
Bibliotekarstwo, archiwistyka, muzealnictwo
(166)
Historia
(68)
Edukacja i pedagogika
(48)
Psychologia
(13)
Kultura i sztuka
(7)
Socjologia i społeczeństwo
(5)
Językoznawstwo
(4)
Media i komunikacja społeczna
(4)
Informatyka i technologie informacyjne
(3)
Nauka i badania
(3)
Filozofia i etyka
(2)
Kultura fizyczna i sport
(2)
Religia i duchowość
(2)
Archeologia
(1)
Architektura i budownictwo
(1)
Bezpieczeństwo i wojskowość
(1)
Geografia i nauki o Ziemi
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
Prawo i wymiar sprawiedliwości
(1)
Zarządzanie i marketing
(1)
1530 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 92945 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 61432 B-0-16 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. B-0-44 266599 B (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. B-0-1/22/1 105662 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. B-0-1/25/1 177474 B (1 egz.)
Brak okładki
Czasopismo
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. B-0-1/5 83564 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. B-0-1/24/1 148977 B (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. B-0-1/28/1 223604/1 B (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. B-0-1//1 264726 B (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. B-0-1//1 266363 B (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. B-0-1/29/1 224862 B (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliografia bibliografij polskich / Wiktor Hahn. - Wyd. 2 znacznie rozsz. - Wrocław : Zakład im. Ossolińskich. Wydawnictwo, 1956. - 645, [1] s. ; 25 cm.
Indeksy.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 34273 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. B-0-1//1 259136 B (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. B-0-1/30/1 238858 B (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. B-0-1/36/1 248046 B (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. B-0-1//1 272742 B (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. B-0-1//1 259804 B (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. B-0-1//1 262381 B (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. B-0-1//1 237157 B (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. B-0-1/ 27/1 198758 B (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej