Form of Work
Ksi膮偶ki
(105)
Artyku艂y
(11)
Publikacje naukowe
(7)
Publikacje fachowe
(2)
Publikacje informacyjne
(2)
Dramat (rodzaj)
(1)
Literatura faktu, eseje, publicystyka
(1)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Status
only on-site
(71)
available
(52)
unknown
(1)
Branch
Wypo偶yczalnia
(52)
Czytelnia
(72)
Author
Bzdawka Urszula
(4)
Baranowski Henryk (1920-2011)
(3)
Hahn Wiktor (1871-1959)
(3)
Stokowa Maria (1900-1992)
(3)
Stradecki Janusz (1920-1988)
(3)
Wyspia艅ski Stanis艂aw (1869-1907). Dzie艂a zebrane
(3)
Biernacka Lucyna
(2)
Bronikowska Maria
(2)
Brudnicki Jan Zdzis艂aw (1936- )
(2)
Huppenthal Janina
(2)
Madej Marta
(2)
Michalak Halina
(2)
Sydow Bronis艂aw Edward (1886-1952)
(2)
Andrysiak Ewa (1955- )
(1)
Andrzejewska Anna
(1)
Andrzejuk Artur (1965- )
(1)
Araszkiewicz Feliks (1895-1966)
(1)
A艂aszewska Barbara (1930-2003)
(1)
Bana艣 Bernardyna
(1)
Berbelicki W艂adys艂aw (1912-2008)
(1)
Bergander Hanna
(1)
Bie艅kowska Jadwiga
(1)
Bokszczanin Maria (1926- )
(1)
Borowska Zofia
(1)
Borowski Stanis艂aw (1903-1945)
(1)
Buchwald-Pelcowa Paulina (1934-2021)
(1)
Buczy艅ska-艁aba Justyna
(1)
Budzyk Kazimierz (1911-1964)
(1)
Chomicz Paulin (1873- )
(1)
Czachowska Jadwiga (1922-2013)
(1)
Cze偶owski Tadeusz (1889-1981)
(1)
Daniszewski Brunon
(1)
Daszkowski Zbigniew (1920-1994)
(1)
Dobrza艅ski Zdzis艂aw
(1)
Dorosz Beata
(1)
Durlik El偶bieta
(1)
D膮browski Kazimierz (bibliografia)
(1)
Feicht Hieronim (1894-1967)
(1)
Fiut Aleksander (1945- )
(1)
Gawron Ma艂gorzata (pracownik sekretariatu)
(1)
Gogacz Mieczys艂aw (1926- )
(1)
Go艂da Agnieszka
(1)
Grochulska Barbara (1924-2017)
(1)
Grzegorczyk Piotr (1894-1968)
(1)
G贸ralska Renata (1969- )
(1)
G艂owacka Apolonia
(1)
Ham拧ik Du拧an (1930-1985)
(1)
Hillig G枚tz (1938- )
(1)
Hleb-Kosza艅ska Helena (1903-1983)
(1)
Hryniewicka Anna
(1)
Jakubowska Jadwiga
(1)
Jakubowski Jan Zygmunt (1909-1975)
(1)
Jancz-Kostuch Barbara
(1)
Jaroszewska Ewa
(1)
J臋艣ko Jolanta (1945- )
(1)
Kalka Krzysztof (filozof)
(1)
Kallenbach J贸zef Henryk (1861-1929)
(1)
Konieczy艅ska Janina
(1)
Korolko Miros艂aw (1935-2006)
(1)
Korzeniewska Ewa (1910-1983)
(1)
Kostewicz Ksenia
(1)
Kotwicz贸wna Maria (1897-1978)
(1)
Kowalski Andrzej (bibliografia)
(1)
Koz艂owski Roman (1929-2007)
(1)
Ko艂odziej El偶bieta
(1)
Krakowiak Barbara
(1)
Krzy偶anowska Zofia
(1)
Krzy偶anowski Julian (1892-1976)
(1)
Kus谩k Alexej (1929- )
(1)
K膮dziela Jerzy (1927-1984)
(1)
Lampe Wiktor (1875-1962)
(1)
Le艣nodorski Bogus艂aw (1914-1985)
(1)
Lichodziejewska Feliksa (1928-1997)
(1)
Lissa Zofia (1908-1980)
(1)
Maciejewski Jaros艂aw (1924-1987)
(1)
Macu偶anka Zenona
(1)
Makowiecka Zofia (1917-1975)
(1)
Markiewicz Henryk (1922-2013)
(1)
Markowski Mieczys艂aw (1929-2011)
(1)
Marsza艂ek Katarzyna (1980- )
(1)
Matuszewska Wioleta (1960- )
(1)
Matysiak-B艂aszczyk Agata
(1)
Ma艂ecki Jan Marian (1926- )
(1)
Melkowski Stefan (1931-2015)
(1)
Micha艂owski Kornel (1923-1998)
(1)
Milewski Tadeusz (1906-1966)
(1)
Niedba艂 Hanna (1948- )
(1)
Nieznanowski Stefan (1933- )
(1)
Nitsch Kazimierz (1874-1958)
(1)
Nowak Jerzy (1940- )
(1)
Nowak Katarzyna
(1)
Nowak Marianna (1938- )
(1)
Nowak Zenon Hubert (1934-1999)
(1)
Nowak-D艂u偶ewski Juliusz (1893-1972)
(1)
Nowicki Andrzej (1919-2011)
(1)
Palczak Anna
(1)
Pigo艅 Stanis艂aw (1885-1968)
(1)
Roszkowska Wanda (1916-2001)
(1)
Rudzi艅ska Regina
(1)
Rysiewicz Zygmunt (1911-1954)
(1)
Year
2020 - 2021
(2)
2010 - 2019
(9)
2000 - 2009
(1)
1990 - 1999
(16)
1980 - 1989
(29)
1970 - 1979
(17)
1960 - 1969
(20)
1950 - 1959
(18)
1940 - 1949
(2)
1930 - 1939
(1)
1920 - 1929
(1)
1910 - 1919
(1)
Time Period of Creation
2001-
(10)
1901-2000
(7)
1945-1989
(5)
1801-1900
(1)
1989-2000
(1)
Country
Poland
(116)
Ukraine
(1)
Language
Polish
(12)
Demographic Group
Literatura polska
(1)
Subject
Literatura polska
(34)
Pedagogika
(8)
Pisarze polscy
(7)
Chopin, Fryderyk
(4)
Filozofia
(4)
J臋zykoznawstwo
(4)
Kopernik, Miko艂aj
(4)
Muzyka polska
(4)
Poezja
(4)
Astronomowie
(3)
Dramat (gatunek literacki)
(3)
Historycy
(3)
Norwid, Cyprian Kamil
(3)
S艂owacki, Juliusz
(3)
Wyspia艅ski, Stanis艂aw
(3)
Bibliografia osobowa
(2)
Bibliotekarstwo
(2)
Budzyk, Kazimierz
(2)
Herling-Grudzi艅ski, Gustaw
(2)
Historia
(2)
Historiografia polska
(2)
Iwaszkiewicz, Jaros艂aw
(2)
Jan Pawe艂
(2)
J臋zyk polski
(2)
J臋zyki s艂owia艅skie
(2)
Korczak, Janusz
(2)
Kotarbi艅ski, Tadeusz
(2)
Ksi膮偶ka
(2)
Literaturoznawcy
(2)
Makarenko, Anton Sem毛novi膷
(2)
Mickiewicz, Adam
(2)
Na艂kowska, Zofia
(2)
Pedagogika spo艂eczna
(2)
Prus, Boles艂aw
(2)
Teatr polski
(2)
Teoria literatury
(2)
Tuwim, Julian
(2)
Antropologia filozoficzna
(1)
Arystoteles
(1)
Astronautyka
(1)
Astronomia
(1)
Baluch, Alicja
(1)
Berwi艅ski, Ryszard Wincenty
(1)
Bibliografowie
(1)
Bibliologia
(1)
Biblioteka Jagiello艅ska
(1)
Bieniarz贸wna, Janina
(1)
Biskup, Marian
(1)
Bitwa pod Wiedniem (1683)
(1)
Broniewski, W艂adys艂aw
(1)
Br眉ckner, Aleksander
(1)
Cha艂ubi艅ska, Aniela
(1)
Chemia
(1)
Chemicy
(1)
Czaba艂a, Jan Czes艂aw
(1)
Czerska-Jurkowska, Miros艂awa
(1)
Dedecius, Karl
(1)
Dobrza艅ski, Henryk
(1)
Dramat angielski
(1)
Dramaturdzy polscy
(1)
Drukarstwo
(1)
Duchowie艅stwo katolickie
(1)
Dziecko ulicy
(1)
Dziennikarze
(1)
D膮browska, Maria
(1)
Falski, Marian
(1)
Feicht, Hieronim
(1)
Fiedler, Arkady
(1)
Filologia polska
(1)
Ga艂czy艅ski, Konstanty Ildefons
(1)
Geografia
(1)
Gogacz, Mieczys艂aw
(1)
Gombrowicz, Witold
(1)
Gondek, El偶bieta
(1)
Grzegorz z Sanoka
(1)
G贸rnicki, 艁ukasz
(1)
Harcerze
(1)
Helszty艅ski, Stanis艂aw
(1)
Historiografia
(1)
Hoene-Wro艅ski, J贸zef Maria
(1)
H艂asko, Marek
(1)
Informacja
(1)
Inscenizacja
(1)
Insurekcja ko艣ciuszkowska (1794)
(1)
I艂艂akowicz贸wna, Kazimiera
(1)
Jakubowski, Jan Zygmunt
(1)
Jan
(1)
Jasienica, Pawe艂
(1)
Kaczmarek, Leon
(1)
Kaczmarek, Stefan
(1)
Kami艅ski, Aleksander
(1)
Karbowiak, Antoni
(1)
Kawecka-Gryczowa, Alodia
(1)
Kieniewicz, Stefan
(1)
Kisch, Egon Erwin
(1)
Kleiner, Juliusz
(1)
Kochanowski, Jan
(1)
Kompozytorzy polscy
(1)
Konopnicka, Maria
(1)
Konopnicka, Maria (1842-1910)
(1)
Subject: time
1901-2000
(49)
1801-1900
(23)
2001-
(9)
1989-2000
(7)
1945-1989
(6)
1501-1600
(5)
1401-1500
(3)
1601-1700
(2)
100-1 p.n.e.
(1)
1001-1100
(1)
1101-1200
(1)
1201-1300
(1)
1301-1400
(1)
1701-1800
(1)
1901-
(1)
901-1000
(1)
Subject: place
Polska
(9)
Krak贸w (woj. ma艂opolskie)
(2)
Krzy偶ackie, pa艅stwo
(1)
Pomorze
(1)
Prusy (kraina hist.)
(1)
艁u偶yce
(1)
艢l膮sk Cieszy艅ski
(1)
呕arnowiec (woj. podkarpackie)
(1)
Genre/Form
Bibliografia osobowa
(115)
Literatura polska
(14)
Artyku艂 z pracy zbiorowej
(7)
Biografia
(6)
Artyku艂 z czasopisma bibliotekarskiego
(3)
Artyku艂 z czasopisma fachowego
(3)
Ksi臋ga pami膮tkowa
(3)
Artyku艂 problemowy
(2)
Bibliografia
(2)
Katalog zbior贸w
(2)
Antologia
(1)
Artyku艂 z czasopisma naukowego
(1)
Artyku艂 z czasopisma pedagogicznego
(1)
Dramat (gatunek literacki)
(1)
Literatura m艂odzie偶owa polska
(1)
Opracowanie
(1)
Poezja 艂aci艅ska
(1)
Publicystyka austriacka
(1)
Publicystyka czeska
(1)
Publicystyka niemiecka
(1)
Raport z bada艅
(1)
Rysunek polski
(1)
zzz
(1)
Domain
Literaturoznawstwo
(37)
Bibliotekarstwo, archiwistyka, muzealnictwo
(11)
Historia
(6)
Edukacja i pedagogika
(5)
Kultura i sztuka
(2)
Filozofia i etyka
(1)
J臋zykoznawstwo
(1)
Psychologia
(1)
Religia i duchowo艣膰
(1)
118 results Filter
Authority data
Bibliografia osobowa (has艂o przedmiotowe)
(termin podrz臋dny) zob. te偶 has艂o szersze Bibliografia (has艂o przedmiotowe)
No cover
Book
In basket
(Materia艂y Metodyczne / Wojew贸dzka Biblioteka Publiczna i Ksi膮偶nica Miejska im. M. Kopernika w Toruniu)
Bibliogr. prac J. Porazi艅skiej s. 8-10.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo偶yczalnia
There are copies available to loan: sygn. 255907 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo偶yczalnia
There are copies available to loan: sygn. 75566, 75565 (2 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. B-III-55 82678 B (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. B-III-2 75763 B (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. B-III-9 56452 B (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. B-III-16 47510 B (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo偶yczalnia
There are copies available to loan: sygn. 039647 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Tradycja a wsp贸艂czesno艣膰 / pod red. Romana Koz艂owskiego. - Pozna艅 : Wydawnictwo Naukowe UAM, 1981. - 245, [3] s., [1] k. tabl. : ilustracje ; 24 cm.
(Filozofia i Logika / Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu ; nr 31)
Bibliogr. prac profesora doktora Stefana Kaczmarka s. 13-15. Spis tre艣ci ang. i ros.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo偶yczalnia
There are copies available to loan: sygn. 191724 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. B-III-91 199363 B (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Studia j臋zykoznawcze / Zygmunt Rysiewicz. - Wroc艂aw : Zak艂ad im. Ossoli艅skich, 1956. - XI, [1], 358 s. : ilustracje ; 25 cm.
Bibliogr. prac Z. Rysiewicza s. 354-356.
Tekst cz臋艣c. fr., w艂. Streszcz. fr., pol.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo偶yczalnia
There are copies available to loan: sygn. 034752 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypo偶yczalnia
There are copies available to loan: sygn. 87790, 87789 (2 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. B-III-58 87791 B (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. B-III-38 435 B (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo偶yczalnia
There are copies available to loan: sygn. 5825 (Tylko na miejscu) (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. B-III-84 191906 B (1 egz.)
Book
In basket
Bibliogr. podmiotowa i przedmiotowa K. Wyki s. 461-548 Indeksy.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo偶yczalnia
There are copies available to loan: sygn. 167436, 167435 (2 egz.)
No cover
Book
In basket
Ksi臋ga jubileuszowa w 70 rocznic臋 urodzin i 50-lecie pracy nauk. prof. dra Franciszka S艂awskiego.
Bibliogr. podm. i przedm. F. S艂awskiego s. 13-30 oraz przy pracach.
Tekst cz臋艣c. w r贸偶nych j臋z.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo偶yczalnia
There are copies available to loan: sygn. 240941 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. B-III-90 200473 B (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. B-III-26 12905 B (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypo偶yczalnia
There are copies available to loan: sygn. 101798 (1 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. B-III-64 101799 B (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again