Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(1)
Autor
Gertig Henryk (1924-2011)
(1)
Przysławski Juliusz
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Odbiorca
Szkoły wyższe
(1)
Temat
Bromatologia
(1)
Jakość żywności
(1)
Wartość odżywcza
(1)
Gatunek
Podręcznik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Medycyna i zdrowie
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu / prof. dr hab. Henryk Gertig, prof. AM dr hab. Juliusz Przysławski. - Wydanie I, 3 dodruk. - Warszawa : PZWL, 23 cm. - 464, [1] strona : ilustracje, 24 cm.
ISBN: 978-83-200-3603-9
Bibliografia na stronach 448-[451].
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 BRO (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej