Form of Work
Ksi膮偶ki
(9)
Publikacje dydaktyczne
(8)
Poradniki i przewodniki
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Status
only on-site
(5)
available
(4)
Branch
Wypo偶yczalnia
(4)
Czytelnia
(5)
Author
Szajna Renata
(5)
艁awniczak Danuta
(5)
Ziaja Alina
(3)
Dominik Piotr
(1)
Jargo艅 Ryszard
(1)
Wcis艂o Stanis艂aw
(1)
Year
2010 - 2019
(4)
2000 - 2009
(2)
1970 - 1979
(1)
1960 - 1969
(2)
Time Period of Creation
2001-
(6)
1901-2000
(2)
1945-1989
(2)
Country
Poland
(9)
Language
Polish
(5)
Audience Group
Technikum
(7)
Szko艂y policealne
(3)
Szko艂y zawodowe
(3)
Klasa 1.
(1)
Klasa 2.
(1)
Klasa 3.
(1)
Nauczyciele przedmiot贸w zawodowych
(1)
Subject
Kelnerstwo
(9)
Organizatorzy us艂ug gastronomicznych
(2)
Gastronomia
(1)
Genre/Form
Podr臋cznik
(5)
膯wiczenia i zadania
(2)
Poradnik
(1)
Program nauczania
(1)
Sprawdziany i testy
(1)
Domain
Edukacja i pedagogika
(8)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(8)
10 results Filter
Authority data
Kelnerstwo (has艂o formalne)
Kelnerstwo (has艂o przedmiotowe)
zob. te偶 Gastronomia (has艂o przedmiotowe) ; Kelnerzy (has艂o przedmiotowe)
No cover
Book
In basket
Poradnik kelnera / Stanis艂aw Wcis艂o. - Wyd. 3 popr. i rozsz. - Warszawa : Wydawnictwo Przemys艂u Lekkiego i Spo偶ywczego, 1966. - 375, [1] s. : ilustracje ; 23 cm.
Wyd. 2 pod has艂em: Wcis艂o S., Paw艂owski E.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo偶yczalnia
There are copies available to loan: sygn. 106579 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
ISBN: 978-83-02-14715-9 (cz. 1, WSiP) ; 978-83-02-14717-3 (ca艂o艣膰)
U g贸ry ok艂adki : Nowa podstawa programowa.
Bibliografia na stronie 302.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. 013386 Pd (1 egz.)
No cover
Book
In basket
ISBN: 978-83-02-14735-7 (cz. 2, WSiP) ; 978-83-02-14717-3 (ca艂o艣膰)
U g贸ry ok艂adki: Nowa podstawa programowa.
Bibliografia na stronie 279.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. 013387 Pd (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Organizacja i technika us艂ug gastronomicznych / Ryszard Jargo艅. - Wydanie 1. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1977. - 348, [1] strona : ilustracje ; 24 cm.
ISBN: 83-02-01631-4
Podr臋cznik dla technikum na podbudowie zsz, kl. II i III oraz policealnego studium zawodowego, semestr I-IV, specjalno艣膰 organizacja i technika us艂ug gastronomicznych.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo偶yczalnia
There are copies available to loan: sygn. 151810 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
(Program Nauczania Zasadniczej Szko艂y Zawodowej : tymczasowy)
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. 004306 Pd, 004298 Pd (2 egz.)
No cover
Book
In basket
ISBN: 978-83-02-15042-5 (WSiP)
Na ok艂adce : Nowa podstawa programowa.
Bibliografia na stronie 307.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo偶yczalnia
There are copies available to loan: sygn. 311925 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. 012432 Pd (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. 012433 Pd (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Kelner : wykonywanie us艂ug kelnerskich : kwalifikacja T.9 / Piotr Dominik. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, copyright 2015. - 152 strony : ilustracje kolorowe ; 25 cm.
(Egzamin Zawodowy. Repetytorium + Testy)
ISBN: 978-83-02-15033-3
Bibliografia na stronach s. 151-152.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypo偶yczalnia
There are copies available to loan: sygn. 311924 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again