Forma i typ
Artykuły
(3)
Publikacje naukowe
(2)
E-booki
(1)
IBUK Libra
(1)
Książki
(1)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(1)
Autor
Dumanowski Jarosław (1967- )
(1)
Jarnecki Michał
(1)
Rydelek Jagoda
(1)
Walczak Karol
(1)
Wanat Gabriela (dietetyk)
(1)
Woźniak-Holecka Joanna
(1)
Żakiej Tadeusz (1915-1994)
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
2010 - 2019
(3)
1970 - 1979
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(3)
Kraj wydania
Polska
(5)
Język
polski
(4)
Temat
Kuchnia polska
(3)
Kształcenie
(1)
Kucharze
(1)
Kuchnia francuska
(1)
Kuchnia molekularna
(1)
Kuchnia regionalna
(1)
Obyczaje i zwyczaje
(1)
Odżywianie
(1)
Stanisław August Poniatowski (król Polski ; 1732-1798)
(1)
Tożsamość narodowa
(1)
Tremo, Paul (1733-1810)
(1)
Władcy
(1)
Życie codzienne
(1)
Temat: czas
2001-
(2)
1701-1800
(1)
1801-1900
(1)
1901-2000
(1)
Temat: miejsce
Polska
(2)
Warszawa (woj. mazowieckie)
(1)
Gatunek
Artykuł problemowy
(3)
Artykuł z pracy zbiorowej
(2)
Artykuł z czasopisma historycznego
(1)
Artykuł z czasopisma popularnonaukowego
(1)
Dziedzina i ujęcie
Historia
(2)
Edukacja i pedagogika
(1)
Etnologia i antropologia kulturowa
(1)
5 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 169997 (1 egz.)
E-book
W koszyku
ISBN: 978-83-232-3855-3
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu PIN. Po odbiór kodu PIN zapraszamy do biblioteki.
Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej