Forma i typ
Książki
(9)
Publikacje fachowe
(9)
Publikacje dydaktyczne
(8)
E-booki
(4)
IBUK Libra
(4)
Artykuły
(2)
Publikacje naukowe
(1)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(15)
dostępne
(3)
Placówka
Wypożyczalnia
(3)
Czytelnia
(15)
Autor
Poszepczyński Władysław (1925-2000)
(3)
zbiorowa Praca
(2)
Bąk Marian
(1)
Czerwiński Jerzy (1916-1999)
(1)
Drewniak Emil
(1)
Drewniak Teresa
(1)
Grontkowska Anna
(1)
Gębska Monika
(1)
Jeż Tomasz
(1)
Kopczyńska Barbara (tłumacz)
(1)
Kłossowski Tadeusz
(1)
Pyszkowska Kazimiera
(1)
Rekiel Anna
(1)
Rąbkowska Ewelina
(1)
Sawicki Jakub K
(1)
Sońta Marcin
(1)
Straszewski Tadeusz
(1)
Zielińska-Chmielewska Anna
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(4)
2010 - 2019
(2)
1980 - 1989
(3)
1970 - 1979
(7)
1960 - 1969
(7)
Okres powstania dzieła
2001-
(2)
Kraj wydania
Polska
(24)
Język
polski
(6)
Odbiorca
Szkoły zawodowe
(16)
Nauczyciele
(9)
Klasa 3.
(1)
Klasa 4.
(1)
Technikum
(1)
Temat
Mięso
(18)
Mięso drobiowe
(2)
Nauczanie dorosłych
(2)
Drób
(1)
Konsumpcja (ekonomia)
(1)
Kucharstwo
(1)
Literatura dla dzieci
(1)
Literatura dla młodzieży
(1)
Literatura polska
(1)
Maszyny i narzędzia techniczne
(1)
Proza
(1)
Przetwory owocowo-warzywne
(1)
Społeczeństwo
(1)
Technologia żywności
(1)
Tematy i motywy
(1)
Towaroznawstwo
(1)
Zwierzęta
(1)
Temat: czas
1901-2000
(2)
1801-1900
(1)
1945-1989
(1)
2001-
(1)
Temat: miejsce
NRD
(1)
Polska
(1)
RFN
(1)
Gatunek
Program nauczania
(9)
Podręcznik
(8)
Artykuł problemowy
(2)
Artykuł z czasopisma historycznego
(1)
Artykuł z czasopisma literackiego
(1)
Artykuł z czasopisma naukowego
(1)
Artykuł z czasopisma popularnonaukowego
(1)
Dziedzina i ujęcie
Edukacja i pedagogika
(17)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
Historia
(1)
Kulinaria
(1)
Literaturoznawstwo
(1)
Socjologia i społeczeństwo
(1)
24 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Technologia przetwórstwa mięsnego. Cz. 3 / J. Czerwiński. - Wyd. 2 popr. - Warszawa : Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, 1962. - 390, [2] s. : ilustracje ; 21 cm.
Bibliogr. s. 392.
Zatwierdz. przez Min. Oświaty dla technikum przem. spoż. specjalność technologia przetwórstwa mięsnego kl. 4 oraz jako książka pomocnicza dla zasadniczej szkoły przemysłu spożywczego, zawód: masarz kl. 1 2.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 003418 Pd (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Biologia dla zsz przetwórstwa mięsnego / Emil Drewniak. - Wyd. 5 popr. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1976. - 213, [3] s. : ilustracje ; 21 cm.
Dla kl. I.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 006519 Pd (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. 354-[356].
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 001504 Pd (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Zatwierdzone przez Ministerstwo Oświaty dla zasadniczych szkół przemysłu spożywczego, zawód masarz kl. 1; również dla robotników przemysłu mięsnego.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 003424 Pd (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Zatwierdz. przez Min. Oświaty w charakterze podręcznika dla technikum przemysłu spożywczego, specjalność - technologia przetwórstwa lekkiego kl. 3.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 003417 Pd (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. 227.
Zatwierdz. przez Ministerstwo Oświaty w charakterze podręcznika dla technikum przemysłu spożywczego, specjalność - technologia przetwórstwa mięsnego kl. 2.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 003416 Pd (1 egz.)
Książka
W koszyku
ISBN: 83-09-00052-9
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 173420 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 007413 Pd (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 006990 Pd (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Program Nauczania Technikum Przemysłu Spożywczego : tymczasowy)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 004531 Pd (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Program Nauczania Technikum Przemysłu Spożywczego : tymczasowy)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 005875 Pd (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Program Nauczania Technikum Przemysłu Spożywczego : na podbudowie zasadniczej szkoły zawodowej : tymczasowy)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 005355 Pd (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Program Nauczania Zasadniczej Szkoły Zawodowej : tymczasowy)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 004268 Pd (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 154786 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Program Nauczania Technikum Przemysłu Spożywczego : tymczasowy)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 004493 Pd (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 007611 Pd (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 007579 Pd (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Aparatura i urządzenia techniczne w przemyśle drobiarskim / Tomasz Jeż, Tadeusz Straszewski. - Wydanie I. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1978. - 225, [2] strony, [3] karty tablic : ilustracje ; 21 cm.
Dla uczniów kl. III i IV techniku spożywczego.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 155924 (1 egz.)
Brak okładki
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Bohater do zjedzenia : mięso zwierząt jako tabu w polskiej prozie dla dzieci i młodzieży / Ewelina Rąbkowska. W: Guliwer : dwumiesięcznik o książce dla dziecka. 2020, nr 1, s. 16-24. - 2020.
Artykuł z czasopisma "Guliwer".
Bibliografia na stronach 23-24.
Streszczenie w języku angielskim.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej