Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(2)
Placówka
Czytelnia
(2)
Autor
Pańkowska Helena
(1)
Rok wydania
1970 - 1979
(1)
1960 - 1969
(1)
Kraj wydania
Polska
(2)
Odbiorca
Nauczyciele
(1)
Szkoły zawodowe
(1)
Temat
Piekarstwo
(2)
Piekarze
(1)
Gatunek
Program nauczania
(2)
Informatory o zawodzie
(1)
Dziedzina i ujęcie
Edukacja i pedagogika
(1)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Program Nauczania Technikum Przemysłu Spożywczego : na podbudowie zasadniczej szkoły zawodowej : tymczasowy)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 005351 Pd (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 004177 Pd (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej