Form of Work
E-booki
(3)
IBUK Libra
(3)
Artyku艂y
(1)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Author
G艂uszczuk Dariusz
(1)
Obr臋balski Marek
(1)
Palacz Teresa
(1)
Sobczak El偶bieta
(1)
Soko艂owski Jerzy
(1)
zbiorowa Praca
(1)
呕abi艅ski Arkadiusz
(1)
Year
2010 - 2019
(4)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(4)
Language
Polish
(4)
Subject
Bambrzy
(1)
Kuchnia regionalna
(1)
Produkt regionalny
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Subject: time
1801-1900
(1)
1901-2000
(1)
2001-
(1)
Subject: place
Pozna艅 (woj. wielkopolskie)
(1)
Genre/Form
Artyku艂 problemowy
(1)
Artyku艂 z czasopisma historycznego
(1)
Artyku艂 z czasopisma spo艂eczno-kulturalnego
(1)
Domain
Etnologia i antropologia kulturowa
(1)
Historia
(1)
5 results Filter
Authority data
Produkt regionalny (has艂o przedmiotowe)
zob. te偶 Dziedzictwo kulinarne (has艂o przedmiotowe) ; Gospodarka terenowa (has艂o przedmiotowe) ; Kuchnia regionalna (has艂o przedmiotowe) ; Lista produkt贸w tradycyjnych (has艂o przedmiotowe) ; Majonez kielecki (has艂o przedmiotowe) ; Produkt turystyczny (has艂o przedmiotowe) ; Regionalizm (has艂o przedmiotowe) ; Slow food (has艂o przedmiotowe)
No cover
Article
In basket
W kuchni u Bamberki, czyli O kulinarnych tradycjach Bambr贸w w Poznaniu / Teresa Palacz. W: Kronika Miasta Poznania : miesi臋cznik po艣wi臋cony sprawom kulturalnym sto艂. m. Poznania. 2019, [nr] 2, s. 156-173. - 2019.
Artyku艂 z czasopisma "Kronika Miasta Poznania".
E-book
In basket
ISBN: 978-83-7695-510-0
Dost臋p do tre艣ci elektronicznej wymaga posiadania kodu PIN. Po odbi贸r kodu PIN zapraszamy do biblioteki.
This item is available online. Expand information to see details.
E-book
In basket
This item is available online. Expand information to see details.
E-book
In basket
This item is available online. Expand information to see details.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again