Form of Work
E-booki
(2)
IBUK Libra
(2)
Artykuły
(1)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Author
Głuszczuk Dariusz
(1)
Obrębalski Marek
(1)
Palacz Teresa
(1)
Sobczak Elżbieta
(1)
Sokołowski Jerzy
(1)
Żabiński Arkadiusz
(1)
Year
2010 - 2019
(3)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(3)
Language
Polish
(3)
Subject
Bambrzy
(1)
Kuchnia regionalna
(1)
Produkt regionalny
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Subject: time
1801-1900
(1)
1901-2000
(1)
2001-
(1)
Subject: place
Poznań (woj. wielkopolskie)
(1)
Genre/Form
Artykuł problemowy
(1)
Artykuł z czasopisma historycznego
(1)
Artykuł z czasopisma społeczno-kulturalnego
(1)
Domain
Etnologia i antropologia kulturowa
(1)
Historia
(1)
4 results Filter
Authority data
Produkt regionalny (hasło przedmiotowe)
zob. też Dziedzictwo kulinarne (hasło przedmiotowe) ; Gospodarka terenowa (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia regionalna (hasło przedmiotowe) ; Lista produktów tradycyjnych (hasło przedmiotowe) ; Majonez kielecki (hasło przedmiotowe) ; Produkt turystyczny (hasło przedmiotowe) ; Regionalizm (hasło przedmiotowe) ; Slow food (hasło przedmiotowe)
No cover
Article
In basket
W kuchni u Bamberki, czyli O kulinarnych tradycjach Bambrów w Poznaniu / Teresa Palacz. W: Kronika Miasta Poznania : miesięcznik poświęcony sprawom kulturalnym stoł. m. Poznania. 2019, [nr] 2, s. 156-173. - 2019.
Artykuł z czasopisma "Kronika Miasta Poznania".
E-book
In basket
ISBN: 978-83-7695-510-0
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu PIN. Po odbiór kodu PIN zapraszamy do biblioteki.
This item is available online. Expand information to see details.
E-book
In basket
This item is available online. Expand information to see details.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again