Forma i typ
E-booki
(2)
IBUK Libra
(2)
Artykuły
(1)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Autor
Głuszczuk Dariusz
(1)
Obrębalski Marek
(1)
Palacz Teresa
(1)
Sobczak Elżbieta
(1)
Sokołowski Jerzy
(1)
Żabiński Arkadiusz
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(3)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Temat
Bambrzy
(1)
Kuchnia regionalna
(1)
Produkt regionalny
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Temat: czas
1801-1900
(1)
1901-2000
(1)
2001-
(1)
Temat: miejsce
Poznań (woj. wielkopolskie)
(1)
Gatunek
Artykuł problemowy
(1)
Artykuł z czasopisma historycznego
(1)
Artykuł z czasopisma społeczno-kulturalnego
(1)
Dziedzina i ujęcie
Etnologia i antropologia kulturowa
(1)
Historia
(1)
4 wyniki Filtruj
Rekord wzorcowy
Produkt regionalny (hasło przedmiotowe)
zob. też Dziedzictwo kulinarne (hasło przedmiotowe) ; Gospodarka terenowa (hasło przedmiotowe) ; Kuchnia regionalna (hasło przedmiotowe) ; Lista produktów tradycyjnych (hasło przedmiotowe) ; Majonez kielecki (hasło przedmiotowe) ; Produkt turystyczny (hasło przedmiotowe) ; Regionalizm (hasło przedmiotowe) ; Slow food (hasło przedmiotowe)
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
W kuchni u Bamberki, czyli O kulinarnych tradycjach Bambrów w Poznaniu / Teresa Palacz. W: Kronika Miasta Poznania : miesięcznik poświęcony sprawom kulturalnym stoł. m. Poznania. 2019, [nr] 2, s. 156-173. - 2019.
Artykuł z czasopisma "Kronika Miasta Poznania".
E-book
W koszyku
ISBN: 978-83-7695-510-0
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu PIN. Po odbiór kodu PIN zapraszamy do biblioteki.
Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
E-book
W koszyku
Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej