Form of Work
Książki
(1)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Status
only on-site
(1)
Branch
Czytelnia
(1)
Author
Kłossowski Tadeusz
(1)
Year
1960 - 1969
(1)
Country
Poland
(1)
Audience Group
Szkoły zawodowe
(1)
Subject
Przemysł mięsny
(1)
Towaroznawstwo
(1)
Genre/Form
Podręcznik
(1)
Domain
Edukacja i pedagogika
(1)
1 result Filter
No cover
Book
In basket
Surowce podstawowe w przemyśle mięsnym / Tadeusz Kłossowski. - Wyd. 3 popr. i uzup. - Warszawa : Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, 1964. - 351, [1] s. : ilustracje ; 21 cm.
Dla kl. 2 techników przemysłu spożywczego, specjalność technologia przetwórstwa mięsnego. Również dla pracowników przemysłu mięsnego.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. 003432 Pd (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again