Form of Work
Artykuły
(2)
Książki
(2)
Poradniki i przewodniki
(2)
E-booki
(1)
IBUK Libra
(1)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Status
available
(2)
Branch
Wypożyczalnia
(2)
Author
Kessick Rosemary
(1)
Kuchta Sylwia
(1)
Kurek Joanna
(1)
Lasek Mikołaj
(1)
Traczyk Dorota
(1)
Year
2020 - 2022
(3)
2010 - 2019
(2)
Time Period of Creation
2001-
(4)
Country
Poland
(5)
Language
Polish
(5)
Audience Group
Nauczyciele chemii
(1)
Nauczyciele wychowania fizycznego
(1)
Subject
Składniki odżywcze
(4)
Zdrowe odżywianie
(2)
Autyzm
(1)
Białko spożywcze
(1)
Dzieci
(1)
Dziecko autystyczne
(1)
Edukacja prozdrowotna
(1)
Leczenie dietą
(1)
Młodzież
(1)
Niedożywienie
(1)
Odżywianie
(1)
Ogórek
(1)
Ogórek kiszony
(1)
Osoby z autyzmem
(1)
Uczniowie ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi
(1)
Zastosowanie i wykorzystanie
(1)
Związki chemiczne
(1)
Żywienie sportowców
(1)
Subject: time
2001-
(2)
Genre/Form
Artykuł z czasopisma pedagogicznego
(2)
Poradnik
(2)
Artykuł z czasopisma chemicznego
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Ćwiczenia i zadania
(1)
Domain
Edukacja i pedagogika
(2)
Medycyna i zdrowie
(2)
Chemia
(1)
Historia
(1)
Kultura fizyczna i sport
(1)
5 results Filter
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 325172 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 314988 (1 egz.)
No cover
Article
In basket
Znaczenie białka w diecie sportowca / Mikołaj Lasek. W: Wychowanie Fizyczne i Zdrowotne. 2020, nr 3-4, s. 46-47. - 2020.
Artykuł z czasopisma "Wychowanie Fizyczne i Zdrowotne".
E-book
In basket
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu PIN. Po odbiór kodu PIN zapraszamy do biblioteki.
This item is available online. Expand information to see details.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again