Form of Work
E-booki
(1)
IBUK Libra
(1)
Książki
(1)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Status
only on-site
(1)
Branch
Czytelnia
(1)
Author
Krzywdzińska-Bartkowiak Mirosława
(1)
Year
2010 - 2019
(1)
1950 - 1959
(1)
Country
Poland
(2)
Language
Polish
(1)
Audience Group
Szkoły zawodowe
(1)
Subject
Przemysł rolno-spożywczy
(1)
Tłuszcze
(1)
Genre/Form
Podręcznik
(1)
Domain
Edukacja i pedagogika
(1)
2 results Filter
No cover
Book
In basket
Zatwierdzony przez Centralny Urząd Szkolenia Zawodowego jako podręcznik dla technikum przemysłu spożywczego, wydział tłuszczowy. Cz. 1 - dla kl. 2 i 3; cz. 2 - dla kl. 4.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. 001514 Pd (1 egz.)
E-book
In basket
ISBN: 978-83-7160-935-0
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu PIN. Po odbiór kodu PIN zapraszamy do biblioteki.
This item is available online. Expand information to see details.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again