Forma i typ
Artykuły
(1)
E-booki
(1)
IBUK Libra
(1)
Książki
(1)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Dostępność
wypożyczone
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(1)
Autor
Gadomska Joanna
(1)
Krauss Hanna
(1)
Wieczorek-Chełmińska Zofia
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(2)
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(2)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Odbiorca
Dietetycy i żywieniowcy
(1)
Lekarze
(1)
Nauczyciele biologii
(1)
Szkoły ponadpodstawowe
(1)
Szkoły wyższe
(1)
Temat
Trawienie (fizjologia)
(2)
Anatomia człowieka
(1)
Biologia (przedmiot szkolny)
(1)
Dietetyka
(1)
Fizjologia człowieka
(1)
Masa ciała
(1)
Metabolizm
(1)
Mikrobiom człowieka
(1)
Nutrigenomika
(1)
Odżywianie
(1)
Tkanka tłuszczowa
(1)
Układ odpornościowy
(1)
Układ pokarmowy
(1)
Zastosowania multimediów w edukacji
(1)
Żywienie sportowców
(1)
Żywność prozdrowotna
(1)
Gatunek
Artykuł z czasopisma pedagogicznego
(1)
Podręcznik
(1)
Scenariusz zajęć
(1)
Dziedzina i ujęcie
Biologia
(1)
Edukacja i pedagogika
(1)
Informatyka i technologie informacyjne
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
3 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Fizjologia żywienia / redakcja naukowa prof. dr hab. n. med. Hanna Krauss. - Wydanie I - 5 dodruk. - Warszawa : PZWL, 2023. - XVIII, 409, [1] strona : ilustracje, wykres ; 24 cm.
Bibliografie przy rozdziałach. Indeks.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 61 FIZ (1 egz.)
E-book
W koszyku
ISBN: 978-83-200-4862-9
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu PIN. Po odbiór kodu PIN zapraszamy do biblioteki.
Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej