Form of Work
Książki
(121)
Publikacje naukowe
(8)
Czasopisma
(4)
Poradniki i przewodniki
(2)
Publikacje fachowe
(2)
Literatura faktu, eseje, publicystyka
(1)
Publikacje informacyjne
(1)
Status
only on-site
(105)
available
(40)
unavailable
(1)
unknown
(1)
Branch
Wypożyczalnia
(40)
Czytelnia
(107)
Author
Bańkowska-Bober Krystyna
(29)
Rogozińska Wanda
(22)
Bilikiewicz-Blanc Danuta (1944- )
(17)
Czarnowska Maria (1906-2001)
(17)
Olszewska Helena
(9)
Grebelska-Karczmarczyk Wanda
(8)
Pszczółowska Izabela
(5)
Wołejko Halina
(3)
Białkowska Barbara
(2)
Drzewiecki Marcin (1948-2012)
(2)
Janowska Maria (1956-2009)
(2)
Pliszczyńska-Ługowska Ewa
(2)
Ryll Ludomira
(2)
Skwirowska Stefania
(2)
Zdanowicz Teresa
(2)
Arnold Barbara
(1)
Brzezińska Leokadia
(1)
Czarnik Oskar Stanisław (1937- )
(1)
Dobrzyńska Bożena (bibliografia)
(1)
Dybowiczowa Leokadia
(1)
Głowacka Teresa (1936- )
(1)
Humięcka-Rogozińska Wanda (1928-2010)
(1)
Jabłkowska Anna
(1)
Jankow Władysław (1980- )
(1)
Jęśko Jolanta (1945- )
(1)
Keckówna Janina (1903-1988)
(1)
Klenczon Wanda
(1)
Kocięcka Mirosława (1921-2006)
(1)
Kostecki Janusz (1948- )
(1)
Kołodziejska Jadwiga (1928-2016)
(1)
Krajewska Anna Maria (1960- )
(1)
Kronman-Czajka Wanda
(1)
Lewandowicz-Nosal Grażyna (1963- )
(1)
Majchrowski Jacek Maria (1947- )
(1)
Mrzygłocka Elżbieta
(1)
Olszewska Irena
(1)
Potuszyńska Anna
(1)
Rudnicka Jadwiga (1916-2006)
(1)
Rusek Adam (1953- )
(1)
Sadowska Jadwiga (1952- )
(1)
Sawoniak Henryk (1912-2003)
(1)
Siekierski Stanisław (1929-2008)
(1)
Sitarska Anna (1938- )
(1)
Stolarczyk Anna
(1)
Stradecki Janusz (1920-1988)
(1)
Straus Grażyna
(1)
Sznee Wacław
(1)
Szubiakiewicz Tomasz (1957- )
(1)
Wiernicka Krystyna
(1)
Wnuk-Lipińska Elżbieta (1944-1997)
(1)
Wnuk-Lipiński Edmund (1944-2015)
(1)
Zarzębski Tadeusz
(1)
Łasiewicka Alina (1906-1994)
(1)
Year
2000 - 2009
(16)
1990 - 1999
(32)
1980 - 1989
(30)
1970 - 1979
(21)
1960 - 1969
(21)
Time Period of Creation
1901-2000
(12)
1945-1989
(8)
1989-2000
(3)
Country
Poland
(125)
Language
Polish
(7)
Demographic Group
Literatura polska
(1)
Subject
Polonica
(42)
Wydawnictwa
(41)
Edytorstwo
(6)
Bibliotekarstwo
(5)
Czytelnictwo
(5)
Biblioteki publiczne
(3)
Zbiory biblioteczne
(3)
Biblioteka Narodowa
(2)
Biblioteki szkolne
(2)
Księgarstwo
(2)
Ochrona i konserwacja
(2)
Statystyka
(2)
Wydawnictwa ciągłe
(2)
Bibliologia
(1)
Biblioteki dla dzieci i młodzieży
(1)
Biblioteki dziecięce
(1)
Biblioteki muzyczne
(1)
Biblioteki narodowe
(1)
Bibliotekoznawstwo
(1)
Chemia
(1)
Chemicy
(1)
Czytelnictwo dzieci
(1)
Czytelnictwo młodzieży
(1)
Elektronika
(1)
Język haseł przedmiotowych Biblioteki Narodowej
(1)
Kartoteka wzorcowa
(1)
Katalog rzeczowy
(1)
Kradzież
(1)
Kultura
(1)
Literatura dla dzieci
(1)
Literatura dla młodzieży
(1)
Literatura polska
(1)
Młodzież
(1)
Nazwy własne
(1)
Opis bibliograficzny
(1)
Organizacja pracy
(1)
Pedagogika biblioteczna
(1)
Poezja
(1)
Serie wydawnicze
(1)
Stowarzyszenie Bibliotekarzy Polskich
(1)
Szkolnictwo zaoczne
(1)
Służba informacyjna biblioteczna
(1)
Tuwim, Julian
(1)
Wychowanie w rodzinie
(1)
Wydawnictwa naukowe
(1)
Wydawnictwa nielegalne
(1)
Subject: work
Polonica Zagraniczne
(42)
Subject: time
1901-2000
(10)
1945-1989
(5)
1939-1945
(1)
1989-
(1)
Subject: place
Polska
(4)
Warszawa
(1)
Genre/Form
Bibliografia
(48)
Opracowanie
(7)
Instrukcja
(3)
Statystyka
(3)
Poradnik
(2)
Praca zbiorowa
(2)
Bibliografia narodowa polska
(1)
Biografia
(1)
Informator
(1)
Literatura polska
(1)
Pamiętniki i wspomnienia
(1)
Raport z badań
(1)
Domain
Bibliotekarstwo, archiwistyka, muzealnictwo
(14)
Literaturoznawstwo
(2)
125 results Filter
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. KB S-IX-43 277398 KB (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. KB S-IX-44 279069 KB (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. KB S-IX-45 282877 KB (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. KB S-IX-46 283617 KB (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. KB S-IX-47 284530 KB (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. KB S-IX-48 286439 KB (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. KB S-IX-49 288009 KB (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. KB S-IX-50 289479 KB (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 85528 (1 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. KB S-IX-19 85529 KB (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 138332 (1 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. KB S-IX-20 138331 KB (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 138810 (1 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. KB S-IX-21 138811 KB (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 139290 (1 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. KB S-IX-22 139291 KB (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 139584 (1 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. KB S-IX-23 139585 KB (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 196755 (1 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. KB S-IX-24 196756 KB (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 196663 (1 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. KB S-IX-25 196664 KB (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 196665 (1 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. KB S-IX-26 196666 KB (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 196890 (1 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. KB S-IX-27 196891 KB (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 197009 (1 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. KB S-IX-28 197010 KB (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. KB S-IX-29 198505 KB (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again