Forma i typ
Książki
(5)
Artykuły
(2)
Publikacje fachowe
(2)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(4)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(4)
Czytelnia
(1)
Autor
Długosz Anna (technologia żywności i żywienia)
(1)
Fiedurek Jan (1950- )
(1)
Gulińska Edyta
(1)
Kopeć Krystyna
(1)
Kołłajtis-Dołowy Anna
(1)
Trojan Marek
(1)
Wiebus Hans-Otto
(1)
Wojtal Romuald
(1)
Wolfrum Christine
(1)
Łoboda Dorota
(1)
Łyszczarz Michał
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
2000 - 2009
(2)
1990 - 1999
(2)
1970 - 1979
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(2)
Kraj wydania
Polska
(7)
Język
polski
(2)
Odbiorca
Nauczyciele
(1)
Szkoły wyższe
(1)
Temat
Żywność
(5)
Odżywianie
(3)
Higiena szkolna
(2)
Jakość żywności
(2)
Zdrowe odżywianie
(2)
Bezpieczeństwo żywności
(1)
Dietetyka
(1)
Długowieczność
(1)
Otyłość
(1)
Szkolnictwo
(1)
Szkoły
(1)
Technika
(1)
Uczniowie
(1)
Zaburzenia odżywiania
(1)
Żywność ekologiczna
(1)
Temat: czas
2001-
(1)
Temat: miejsce
Polska
(1)
Gatunek
Artykuł problemowy
(1)
Artykuł z czasopisma fachowego
(1)
Artykuł z czasopisma pedagogicznego
(1)
Artykuł z pracy zbiorowej
(1)
Poradnik
(1)
Scenariusz zajęć
(1)
Wydawnictwa popularne
(1)
Ćwiczenia i zadania
(1)
Dziedzina i ujęcie
Edukacja i pedagogika
(3)
Medycyna i zdrowie
(1)
Styl życia, moda i uroda
(1)
7 wyników Filtruj
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Rok wydania: 2018
Kontrola sanepidu / Michał Łyszczarz. W: Monitor Dyrektora Szkoły. 2018, nr 9, s. 49-51. - 2018
(Pod Paragrafem)
Artykuł z czasopisma "Monitor Dyrektora Szkoły".
Bibliografia na stronie 48.
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 297236 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Rok wydania: 2000
Bibliogr. przy rozdz.
Streszczenie: W poradniku określono: cele edukacji żywieniowej, materiał nauczania, wskazówki do realizacji programu, warunki efektów pracy nauczycielskiej, umiejętności, które uczeń powinien nabyć, sprawdzanie wiedzy uczniów i jej ocenę. Zasadniczą część poradnika zajmuje zbiór konspektów do poszczególnych tematów lekcji.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 280015 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Rok wydania: 1995
(Zachować Świat ; 5)
Bibliogr. s. 76-[77]. Indeks.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 273591, 272022 (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Rok wydania: 1991
Bibliogr. s. 145-[146].
Książka pomocnicza dla nauczycieli przedmiotu technika, realizujących zagadnienia żywności i żywienia w szkole podstawowej.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 263312, 263311 (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 107675 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej