Form of Work
E-booki
(2)
IBUK Libra
(2)
Author
Kozio艂 Leszek
(2)
Year
2010 - 2019
(2)
Country
Poland
(2)
Language
Polish
(2)
3 results Filter
E-book
In basket
Date of publication: 2016
Dost臋p do tre艣ci elektronicznej wymaga posiadania kodu PIN. Po odbi贸r kodu PIN zapraszamy do biblioteki.
This item is available online. Expand information to see details.
E-book
In basket
Date of publication: 2010
Dost臋p do tre艣ci elektronicznej wymaga posiadania kodu PIN. Po odbi贸r kodu PIN zapraszamy do biblioteki.
This item is available online. Expand information to see details.
Authority data
Bezpiecze艅stwo 偶ywno艣ci (has艂o przedmiotowe)
(termin podrz臋dny) zob. te偶 has艂o szersze Bezpiecze艅stwo produktu (has艂o przedmiotowe)
zob. te偶 Analiza Zagro偶e艅 i Krytycznych Punkt贸w Kontroli HACCP (has艂o przedmiotowe) ; Bezpiecze艅stwo 偶ywno艣ciowe (has艂o przedmiotowe) ; GHP/GMP (standard) (has艂o przedmiotowe) ; Higiena (has艂o przedmiotowe) ; Inspekcja weterynaryjna (has艂o przedmiotowe) ; Jako艣膰 偶ywno艣ci (has艂o przedmiotowe) ; Konserwacja 偶ywno艣ci (has艂o przedmiotowe) ; Kontrola sanitarna (has艂o przedmiotowe) ; Norma BRC (has艂o przedmiotowe) ; Normy ISO 22000 (has艂o przedmiotowe) ; Produkcja 偶ywno艣ci (has艂o przedmiotowe) ; Substancje dodatkowe do 偶ywno艣ci (has艂o przedmiotowe) ; Toksykologia 偶ywno艣ci (has艂o przedmiotowe) ; Zanieczyszczenia mikrobiologiczne (has艂o przedmiotowe) ; Znakowanie 偶ywno艣ci (has艂o przedmiotowe) ; 呕ywno艣膰 (has艂o przedmiotowe)
Nieu偶ywane formy has艂a: Bezpiecze艅stwo artyku艂贸w 偶ywno艣ciowych ; Bezpiecze艅stwo artyku艂贸w spo偶ywczych ; Bezpiecze艅stwo produkt贸w spo偶ywczych ; Bezpiecze艅stwo produkt贸w 偶ywno艣ciowych ; Bezpiecze艅stwo produktu spo偶ywczego ; Bezpiecze艅stwo produktu 偶ywno艣ciowego ; Food safety
deskryptor Bezpiecze艅stwo 偶ywno艣ci stosuje si臋 dla prac omawiaj膮cych warunki, kt贸re musz膮 by膰 spe艂nione i dzia艂ania, kt贸re musz膮 by膰 podejmowane na wszystkich etapach produkcji lub obrotu 偶ywno艣ci膮 鈥 w celu zapewnienia zdrowia i 偶ycia cz艂owieka, dotycz膮ce w szczeg贸lno艣ci: stosowanych substancji dodatkowych i aromat贸w, poziom贸w substancji zanieczyszczaj膮cych, pozosta艂o艣ci pestycyd贸w, warunk贸w napromieniania 偶ywno艣ci, cech organoleptycznych.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again