Forma i typ
Artykuły
(1)
E-booki
(1)
IBUK Libra
(1)
Książki
(1)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Czytelnia
(1)
Autor
Koszowska Aneta
(1)
Krzywdzińska-Bartkowiak Mirosława
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
2010 - 2019
(1)
1950 - 1959
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(2)
Odbiorca
Szkoły zawodowe
(1)
Temat
Tłuszcze
(2)
Odżywianie
(1)
Przemysł rolno-spożywczy
(1)
Scenariusz zajęć
(1)
Gatunek
Artykuł z pracy zbiorowej
(1)
Podręcznik
(1)
Szkolnictwo wyższe
(1)
Dziedzina i ujęcie
Edukacja i pedagogika
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
3 wyniki Filtruj
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
E-book
W koszyku
Rok wydania: 2017
ISBN: 978-83-7160-935-0
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu PIN. Po odbiór kodu PIN zapraszamy do biblioteki.
Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Brak okładki
Książka
W koszyku
Rok wydania: 1955
Zatwierdzony przez Centralny Urząd Szkolenia Zawodowego jako podręcznik dla technikum przemysłu spożywczego, wydział tłuszczowy. Cz. 1 - dla kl. 2 i 3; cz. 2 - dla kl. 4.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 001514 Pd (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej