Forma i typ
Artykuły
(3)
Publikacje dydaktyczne
(2)
Publikacje fachowe
(2)
Książki
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(1)
Autor
Bylicka Katarzyna
(1)
Gertig Henryk (1924-2011)
(1)
Kucharska Alicja
(1)
Kurek Joanna
(1)
Przysławski Juliusz
(1)
Sienkiewicz Zofia
(1)
Sińska Beata
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(2)
2010 - 2019
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(4)
Kraj wydania
Polska
(4)
Język
polski
(4)
Odbiorca
Nauczyciele chemii
(2)
Szkoły wyższe
(1)
Temat
Wartość odżywcza
(4)
Skład chemiczny substancji
(2)
Bromatologia
(1)
Jajka
(1)
Jakość żywności
(1)
Odżywianie
(1)
Orzechy
(1)
Osoby w wieku starszym
(1)
Ryby
(1)
Symbole
(1)
Temat: czas
2001-
(2)
Gatunek
Artykuł z czasopisma pedagogicznego
(2)
Ćwiczenia i zadania
(2)
Artykuł z czasopisma chemicznego
(1)
Artykuł z czasopisma fachowego
(1)
Artykuł z pracy zbiorowej
(1)
Podręcznik
(1)
Raport z badań
(1)
Dziedzina i ujęcie
Medycyna i zdrowie
(3)
Chemia
(2)
Edukacja i pedagogika
(1)
4 wyniki Filtruj
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Rok wydania: 2021
(Nauka i Technika)
Artykuł z czasopisma "Chemia w Szkole".
Bibliografia strona 11.
Książka
W koszyku
Rok wydania: 2015
Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu / prof. dr hab. Henryk Gertig, prof. AM dr hab. Juliusz Przysławski. - Wydanie I, 3 dodruk. - Warszawa : PZWL, 23 cm. - 464, [1] strona : ilustracje, 24 cm.
ISBN: 978-83-200-3603-9
Bibliografia na stronach 448-[451].
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 BRO (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej